Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 09:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala B - Ciuslea 2014
MesajScris: 22 Iul 2014, 12:51 
Neconectat

Daca stii ceva ...spune ! Eu nu cred ca imi este rusine de ce am facut pana acum in pescuit ! Sincer as vrea sa stiu despre ce sau despre cine este vorba !

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 13:07 
Neconectat

Trist dar adevarat! Probabil ca in 2015 o sa avem doua finale, un A si echipele..... Daca nu se va schimba ceva in bine pentru pescari, sunt sigur ca in maxim 3 ani pescuitul competitional de stationar va disparea cu totul din Romania!!
Au mai fost vremuri grele si bani putini si in anii 90 dar totusi concursurile se tineau cu regularitate, acum .....
Ar fi o bucurie pentru mine, macar Finala A, sa se desfasoare in efectiv complet, iar la echipe sa fim mai multi decat anul trecut, Doamne ajuta !

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 13:52 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Cred ca ca fi singura finala A fara toate locurile ocupate.Asa e cand conteaza interesele proprii in dauna celor de grup. Rusine lor.......stiu ei cine.

Ps. Parerea mea , Vera, e ca..... Chiar nu e un motiv de lauda ca vei avea 7 concurenti in finala A....calificandu-se prin abandonul multor concurenti :| :oops: :oops:

Nu fi rau !!!!!! Macar eu i-am inscris in finala conform regulamentului. ;) La sfarsitul luni iunie am transmis la Buc toti calificatii si divizionarii din Salaj fete+baieti ! Cine a mai facut asta in afara de Salaj ???????????????????? Daca imi mai spui o asociatie ......si daca este interes ...trebuie sa-mi fie rusine ?????? Ca ma ocup de pescuitul de competitie si de ai mei concurenti ...trebuie sa ma simt prost ?????????? :) :)

Imi pare rau de asociatiile din tara si mai ales de pescari ca NU se implica fiecare in asociatia lui ! Nu-i usor , dar....!

ERati fericiti daca maine , noi mergeam la Ciuslea si cheltuiam 60 de milioane pt 6 concurenti si aflam ca toti sunt calificati din lipsa de concurenti????????????????? Atunci ma puteam mandri ??????????

Azi si ieri am sunat de mi s-a descarcat telefonul ! martori imi sunt cei pe care i-am deranjat cu intrebarile mele !! Am sunat la toate asociatiile care au participat pana acum la finale .....e vina mea ca nu sunt concurenti ????????????????????????????????

EU AM VRUT >>>DACA VOI NU VRETI >>>>>TREBUIE SA VA OBLIGAM ??????????????????? :P :oops: :oops:

Ultima oară modificat de Veronica Ispas pe 22 Iul 2014, 14:07, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 14:03 
Neconectat
Moderator global

Termina cu asociatiile alea odata! Ca le doare in cur de noi. Pana nu ne luam noi soarta in mana....e jale.
Si da... nu e normal sa te lauzi cu 7 finalisti care nu au fost la nici o preselectie. ;) Felicitari ca ai inscris concurentii.

Stii si tu ca foarte multi au renuntat din cauza locatiilor finalelor.....asta e rezultatul......participarea tuturor direct in finala A si distrugerea campionatului.

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 14:09 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Termina cu asociatiile alea odata! Ca le doare in cur de noi. Pana nu ne luam noi soarta in mana....e jale.
Si da... nu e normal sa te lauzi cu 7 finalisti care nu au fost la nici o preselectie. ;) Felicitari ca ai inscris concurentii.

Stii si tu ca foarte multi au renuntat din cauza locatiilor finalelor.....asta e rezultatul......participarea tuturor direct in finala A si distrugerea campionatului.

Imi pare rau dar in Salaj a fost organizat Campionatul Judeten ! Deci a fost selectie ! Avem si campion judetean , si cupe si medalii si premii !

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 14:17 
Neconectat

Cum dracu sa termin cu asociatiile , daca fiecare trebuie sa reprezinte o asociatie ???????????? Am infintat CLUBUL SPORTIV DE PESCUIT STATIONAR - cati v-ati facut cluburi sportive de pescuit sa va afiliati ????????????
Voi asteptati....ce ??????????????? sii de la cine???????????/// Singurul Club sportiv afiliat este Clubul sportiv de Pescuit Stationar - Meses ( al nostru din cadrul AJVPS Salaj )!
Am afiliat CSPS la asociatia generala in speranta ca toti pescarii de competitie de la stationar vor face parte din cluburi mai mici care se vor afilia ...si noi stationarul asa ca si crapul si spiningul vom decide tot !
Cine vrei sa faca pentru noi ceva?????? Ce asteptati???????????// Faceti cluburi sa putem sa ne descurcam fara ASOCIATIII !!!!!!!!!!!!!Da faceti odata !@

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 15:27 
Neconectat

lista concurenti finala B

1 Stanciu Toni
2 Petruta Lucian
3 Muresan Alin
4 Bucur Andrei
5 Mihut Adrian
6 Cristescu Silviu
7 Tanase Dan
8 Barsan Romeo
9 Dobocan Gabi
10 Ilies Sorin
11 Boda Robert
12 Chende Ciprian
13 Cocis Dorin
14 Oroszlan Zsolt
15 Patrascu Octavian
16 Mititelu Silviu
17 Radulescu Remus
18 Biltac Eugen
19 Ciubotaru Adrian
20 Macedon Alexandru
21 Tichiris Marian
22 Neagu Marian
23 Palcau Florin
24 Popescu Georgian Mugurel

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 15:47 
Neconectat
Moderator global

Acuma ar fii frumos sa se mai anunte UNU ca nu se mai retrage si sa-i duca pe toti la Ciuslea :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 15:54 
Neconectat
Administratorul site-ului

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 16:35 
Neconectat

si ala sa fii tu :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]