Andrei Ghioghiu scrie:
Cred ca ca fi singura finala A fara toate locurile ocupate.Asa e cand conteaza interesele proprii in dauna celor de grup. Rusine lor.......stiu ei cine.
Ps. Parerea mea , Vera, e ca..... Chiar nu e un motiv de lauda ca vei avea 7 concurenti in finala A....calificandu-se prin abandonul multor concurenti
Nu fi rau !!!!!! Macar eu i-am inscris in finala conform regulamentului.
La sfarsitul luni iunie am transmis la Buc toti calificatii si divizionarii din Salaj fete+baieti ! Cine a mai facut asta in afara de Salaj ???????????????????? Daca imi mai spui o asociatie ......si daca este interes ...trebuie sa-mi fie rusine ?????? Ca ma ocup de pescuitul de competitie si de ai mei concurenti ...trebuie sa ma simt prost ??????????
Imi pare rau de asociatiile din tara si mai ales de pescari ca NU se implica fiecare in asociatia lui ! Nu-i usor , dar....!
ERati fericiti daca maine , noi mergeam la Ciuslea si cheltuiam 60 de milioane pt 6 concurenti si aflam ca toti sunt calificati din lipsa de concurenti????????????????? Atunci ma puteam mandri ??????????
Azi si ieri am sunat de mi s-a descarcat telefonul ! martori imi sunt cei pe care i-am deranjat cu intrebarile mele !! Am sunat la toate asociatiile care au participat pana acum la finale .....e vina mea ca nu sunt concurenti ????????????????????????????????
EU AM VRUT >>>DACA VOI NU VRETI >>>>>TREBUIE SA VA OBLIGAM ???????????????????