Nitu V scrie:
incepeti sa jigniti domnule Bodocan ...nici un pescar din cei ce nu au ajuns la oas de ex , nu a contestat rezultatul ....dv spuneti ca va fi un campionat fals ....da , Vera a gresit pt ca incearca sa fie liantul intre bucuresti si pescarii de competitie in loc sa-i lase pe ei sa se lupte . in acest an felicitari invinsilor , laude invingatorilor si cinste tuturor celor ce au inteles ca pescarul bun prinde peste si-n scuipat. in rest sa ne bucuram de momentele astea pt ca vor veni si altele mult mai grele .
Vasile , cand o sa intelegi ca Bucurestiul nu are NIMIC in comun cu tot ce inseamna competitie in pescuit , mai mult , ii doare-n pula (pe romaneste spus) de ORICE competitie din pescuit , atunci poate iti vei schimba optica fata de aceste sedinte de competitii . Eu am mai spus si o sa spun pana o sa ragusesc ca nu BUCURSTIUL trebuie sa-mi stabileasca mie locatiile pentru concursuri ci noi pescarii de competitie , si pentru asta sedintele de competitii NU TREBUIE SA SE MAI TINA IN BUCURESTI ci undeva in CENTRUL tarii , si la care trebuie sa participe PESCARII DE COMPETITIE .
Hotarrarile care se iau in ACEST mod , privitoare la locatiile finalelor ,
de catre PESCARI , se vor comunica , in cel mai fericit caz , la Bucuresti , DOAR CA SA IA ACT de ele , ca oricum NU-I INTERESEAZA UNDE SE TIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! li se rupe de-a dreptul , iar mie mi se rupe daca lor le convine sau nu ca oricum nu se implica DELOC in organizarea lor , si eu concurez nu ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pana nu se va recurge la acesta metoda , voi traii tot timpul cu impresia si totodata cu suspiciunea ca aceste sedinte se tin INTENTIONAT acolo ca sa descurajeze deplasarea pescarilor acolo ( din motive de distanta ) si hotaririle sa se ia intr-un cerc cat mai restrans , in functie de INTERESE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!