Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 08:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala B - Ciuslea 2014
MesajScris: 22 Iul 2014, 17:52 
Neconectat

adi suciu scrie:
Acuma ar fii frumos sa se mai anunte UNU ca nu se mai retrage si sa-i duca pe toti la Ciuslea :lol: :lol: :lol:

Imi pare rau dar a expirat timpul ! S-a zis STOP inscrierilor ! ;)

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 18:24 
Neconectat

Le urez succes celor care se bucura ca sunt mai putini! ;)

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 18:25 
Neconectat
Moderator global

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 19:03 
Neconectat

-ce s a intamplat anul acesta a fost gresit; Vera , felicitari pt ce ai facut pt pescuit dar ce s a intamplat cu finalele nu are nimic de a face cu aceste realizari; de asemenea campionul va fi un fals, impins in fata prin eliminarea majoritatii valorilor din pescuitul competitional; uite ca totusi conteaza si parerile neoficiale de pe forum, rezultatul fiind o singura finala in care nu se vor completa nr de participanti. :evil:

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 20:01 
Neconectat

incepeti sa jigniti domnule Bodocan ...nici un pescar din cei ce nu au ajuns la oas de ex , nu a contestat rezultatul ....dv spuneti ca va fi un campionat fals ....da , Vera a gresit pt ca incearca sa fie liantul intre bucuresti si pescarii de competitie in loc sa-i lase pe ei sa se lupte . in acest an felicitari invinsilor , laude invingatorilor si cinste tuturor celor ce au inteles ca pescarul bun prinde peste si-n scuipat. in rest sa ne bucuram de momentele astea pt ca vor veni si altele mult mai grele .

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 22:16 
Neconectat
Moderator global

Nitu V scrie:
incepeti sa jigniti domnule Bodocan ...nici un pescar din cei ce nu au ajuns la oas de ex , nu a contestat rezultatul ....dv spuneti ca va fi un campionat fals ....da , Vera a gresit pt ca incearca sa fie liantul intre bucuresti si pescarii de competitie in loc sa-i lase pe ei sa se lupte . in acest an felicitari invinsilor , laude invingatorilor si cinste tuturor celor ce au inteles ca pescarul bun prinde peste si-n scuipat. in rest sa ne bucuram de momentele astea pt ca vor veni si altele mult mai grele .

Vasile , cand o sa intelegi ca Bucurestiul nu are NIMIC in comun cu tot ce inseamna competitie in pescuit , mai mult , ii doare-n pula (pe romaneste spus) de ORICE competitie din pescuit , atunci poate iti vei schimba optica fata de aceste sedinte de competitii . Eu am mai spus si o sa spun pana o sa ragusesc ca nu BUCURSTIUL trebuie sa-mi stabileasca mie locatiile pentru concursuri ci noi pescarii de competitie , si pentru asta sedintele de competitii NU TREBUIE SA SE MAI TINA IN BUCURESTI ci undeva in CENTRUL tarii , si la care trebuie sa participe PESCARII DE COMPETITIE .
Hotarrarile care se iau in ACEST mod , privitoare la locatiile finalelor , de catre PESCARI , se vor comunica , in cel mai fericit caz , la Bucuresti , DOAR CA SA IA ACT de ele , ca oricum NU-I INTERESEAZA UNDE SE TIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! li se rupe de-a dreptul , iar mie mi se rupe daca lor le convine sau nu ca oricum nu se implica DELOC in organizarea lor , si eu concurez nu ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pana nu se va recurge la acesta metoda , voi traii tot timpul cu impresia si totodata cu suspiciunea ca aceste sedinte se tin INTENTIONAT acolo ca sa descurajeze deplasarea pescarilor acolo ( din motive de distanta ) si hotaririle sa se ia intr-un cerc cat mai restrans , in functie de INTERESE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 22:24 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
adi suciu scrie:
Acuma ar fii frumos sa se mai anunte UNU ca nu se mai retrage si sa-i duca pe toti la Ciuslea :lol: :lol: :lol:

Tot parsiva ai ramas ........De aceea m-ai pus sa-ti trimit un mail prin care sa-ti spun "oficial" ca nu particip la finala B , ca sa nu ma mai pot "razgandii" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O sa mai primesti unul prin care o sa te anunt , tot "oficial" ca voi fii pe pista la data finalei :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sa te vad ce o sa faci :o :o :o :o :o :o sau poate o sa primesti mai multe , de la mai multi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....venim sa bem o bere si sa ne uitam la concurs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu nu trebuie sa ma inscriu niciunde ...sant inscris ...din "oficiu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Iul 2014, 22:32 
Neconectat

E trist :!: cand am început eu pescuitul trebuia sa fi foarte bun sa ajungi in finala a ! Acum poate merge oricine .........! Din păcate aceste lucruri se reflecta si in concursurile internationale....!

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 04:58 
Neconectat

Aici,ai dreptate Doru.Din pacate,pescuitul a ajuns un sport scump si costisitor pentu majoritatea pescarilor(ma refer la competitii).Din cauza asta este participare redusa,si din cauza ca Suciu are dreptate,pe "bucuresti"ii doare-n pula de pescuitul de competitie,pentru ca aici trebuie sa cheltuiasca nu sa adune....in mod normal.Ceea ce nu s-a intimplat niciodata.

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 05:16 
Neconectat

adi suciu scrie:
Veronica Ispas scrie:
adi suciu scrie:

Tot parsiva ai ramas ........De aceea m-ai pus sa-ti trimit un mail prin care sa-ti spun "oficial" ca nu particip la finala B , ca sa nu ma mai pot "razgandii" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O sa mai primesti unul prin care o sa te anunt , tot "oficial" ca voi fii pe pista la data finalei :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sa te vad ce o sa faci :o :o :o :o :o :o sau poate o sa primesti mai multe , de la mai multi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....venim sa bem o bere si sa ne uitam la concurs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu nu trebuie sa ma inscriu niciunde ...sant inscris ...din "oficiu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

La cate am auzit despre mine ...Adi draga poti sa ma faci cum vrei tu :lol: ....da o palinca , o bere sau ceo mai fi tot om bea cand ne intalnim !!!!!!!!!! ;)
Daca va faceti cluburi , promit ca urmatoarea sedinta de competitii va fi la Zalau sau Sibiu ! La alegere! Da faceti-le odata !!!!!!!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]