Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 08:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala B - Ciuslea 2014
MesajScris: 23 Iul 2014, 08:31 
Neconectat

Toata povestea asta cu finalele s-a transformat intr-o tiganie...din pacate... :( :( :(

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 08:51 
Neconectat

cunosc ce spui Adi , si sunt deacord....dar si noi avem vina noastra .crezi ca daca se tinea sedinta la sibiu veneau mai multi pescari ? si daca suntem sinceri fiecare isi urmareste propriul avantaj prin alegerea pistei. aici este problema . oricine ar vrea sa concureze pe o pista pe care o cunoaste si pe care se poate antrena cu costuri minime . dar cei ce procedeaza asa nu inteleg ca astfel nu progreseaza si vor merge la mondiale ....iar rezultatele le stim cu totii...vor spune ca au mers pe banii lor cu implicatiile de rigoare si au perfecta DREPTATE....in felul asta ajungem la alta problema ....lipsa fondurilor pentru competitii in bugetul agvps . parerea mea este ca nici sistemul cu divizii nu rezolva vreuna din problemele de mai sus .
o alta problema despre care se mai vorbeste cu jumatate de gura ar fi faptul ca nu vin decat f f putini din urma ...si cei de acum , din lipsa banilor mai stau cate un an pe acasa ....eu cunosc cazuri si sunt pescari buni ...solutia Verei este buna pt ca aduce presiune pe bucuresti sa ne bage si ei in seama ...

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 11:05 
Neconectat

pistele pentru finale nu ar trebui stabilite, ci TRASE LA SORTI! si s-ar rezolva multe din probleme!

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 15:16 
Neconectat

Felicitari finalistilor B pentru calificare!!!.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Niste poze nu ne puneti???.... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 15:26 
Neconectat

eu fara bani in buzunar nu prea imi vine sa râd :oops:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 18:05 
Neconectat

Nitu V scrie:
incepeti sa jigniti domnule Bodocan ...nici un pescar din cei ce nu au ajuns la oas de ex , nu a contestat rezultatul ....dv spuneti ca va fi un campionat fals ....da , Vera a gresit pt ca incearca sa fie liantul intre bucuresti si pescarii de competitie in loc sa-i lase pe ei sa se lupte . in acest an felicitari invinsilor , laude invingatorilor si cinste tuturor celor ce au inteles ca pescarul bun prinde peste si-n scuipat. in rest sa ne bucuram de momentele astea pt ca vor veni si altele mult mai grele .

daca am jignit pe cineva i mi cer scuze de la respectivul, dar cand un lucru e facut gresit nu trebuie sa ne uitam unii la altii si sa zicem ca avem ghinion pt ca greseala respectiva se va repeta.
partea cu falsu campion e simpla :eliminam o mare parte din valori fortandu i sa renunte din lipsa banilor sau a logisticii si crestem sansele celor care vor concura; din urma vin divizia B calificata cum se vede; ajung acolo si constata ca nu au cum sa cumpere momeli de calitate sau nu au cum sa cumpere nimic(un alt caz tipic de ghinion, unii s au cam saturat de rahatul asta)
Vera a cazut la mijloc dar nu cred ca ea trage sforile; parere de rau e ca nu a luptat mai mult pt propria propunere(vezi topic finalele 2014)se puteau evita multe magarii :lol: :lol:
-ce a facut f bine e ca a infiintat clubul Meses; ar fi bine sa explice mai concret de ce si ce se poate realiza prin asta pt ca majoritatea nu inteleg.

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 21:10 
Neconectat

Domnule Bodocan ...aici s-a jucat la cacealma . din pacate unii pierd dar valorile raman . daca tragem linie si contabilizam cheltuiala pe 3 concursuri la anul , pt ca de atat vor avea nevoie sa ajunga in finala cei ce au renuntat , vom vedea ca ieseau pe plus daca participau anul asta si ramaneau divizionari a. in fine , fiecare cu socotelile lui dar daca doriti eu caut in arhiva o postare in care vorbeam de lipsa banilor, cu nutzu ...raspunsul lui a fost super ok . trebuiesc bani multi pt performanta ...eu nu particip pt ca nu am in primul rand timp si abia gasesc cateva zile pt fiica-mea dar chestia cu banii vad ca este valabila numai pt valori. sa ne ajute Dumnezeu ca asta sa fie cauza dar eu cred si pun pariu pe o bere trimisa prin posta ca motivul este frica de necunoscut . de aceea sunt impotriva diviziilor pt ca lupta este sa ramai in primul rand divizionar.

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 21:20 
Neconectat

Eh, credeti ca tigania cu finalele de anul asta o sa fie singulara. Stati linistiti si cumparati-va Durex Play ca tot capre o sa stam de acuma. O sa o luam din toate directiile...

Sus

MesajScris: 23 Iul 2014, 21:40 
Neconectat

Vera, eu inteleg o chestie care noi am mai discutat-o. De ce tot insisti cu cluburile alea? Asa cum am zis, majoritatea care mai concureaza o fac pentru ca sursele lor de finantare sunt afacerile pe care le au. Tu crezi ca oamenii astia au timp de facut cluburi?

Este infiintat CSPS! De ce nu inregimentezi toti pescarii de competitie in clubul ala? Si apoi faci ceva de genul:

1. Faci taxa de membru anuala de 250-300 lei pentru fiecare membru, platibila pana in luna a treia. Eu as fi de acord cu 100 euro.
2. La finalele alese de majoritatea 50+1 din membrii platitori din anul curent pui taxa de participare modica de 100 de lei pentru organizare.
3. Vorbesti cu toti organizatorii de concursuri mari sa includa o suma de 10-20 lei in taxele percepute la openuri, suma ce va merge intr-un fond destinat loturilor ce pleaca afara. Sunt 100% sigur ca nu va refuza niciunul.
4. Ceri agvps ca suma destinata competitiilor de stationar sa o dea CSPS pentru a o utiliza cat mai eficace.
5. Cu ajutorul membrilor care au afaceri si angajati, apelezi pentru acapararea sumei de 2% pentru ong-uri (de aici se strang multi bani)
6. De fapt asta era pct 1, ceri autonomia organizarii campionatelor de la agvps exclusiv catre CSPS, cu pastrarea titulaturii agvps in continuare (mai ales daca dau si ceva bani).

...mai pot scrie o gramada dar doarme șoricioaica a mică si o trezesc cu tastele.

Sus

MesajScris: 24 Iul 2014, 07:36 
Neconectat

Bine Nutzu, scrie, da incet, sa nu sa auda... in liniste, ca se doarme! :D

Un pic de Caragiale, adica am fost, am votat, da de fapt eram la cafa/buda si s-a schimbat votul asa ca am barat un veni, vidi, vici ardelenesc. Da de fapt nu s-a votat ca a decis B., care de fapt nu a decis ca asociatiile voteaza! Si am plecat. Am accesorizat un pic pe forum, barfit o leaca, trimis scrisoarea pierduta la M. prin V., care raspuns negativ, desi M. nu e B. Si cica iar au votat asociatiile, spune un S. Polemizat putin, pentru ca 24 (2014) e mai mare ca 67 (2013)! Disparut finala B, surplus de unditari din SE (buc, cta etc.) :lol:

Eu votez cu cluburile/clubul, insa am emotii ca se va decide tot de cei care decid si acum, adica Lache, Tache si Mache!

Acum, cat pot fi de serios, Bucalele astea lui Lache, Tache si Mache, cati concurenti au la stationar in 2014? Ca am inteles ca sunt acolo vreo 30 de asociatii afiliate la AGVPS! Si de ce ii mai giram/votam an de an??? Aici, devin turmentat, de dimineata...

Apropo, orice asemanare cu personaje sau fapte reale este pur intamplatoare!

Ultima oară modificat de glukas pe 24 Iul 2014, 07:45, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]