Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 08:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala B - Ciuslea 2014
MesajScris: 24 Iul 2014, 10:26 
Neconectat

stanciutoni scrie:
eu nu am fost de acord nici cu sistemul largit de anul trecut
si nu e vina mea ca cei care au renuntat nu au banii necesari
dar din postarile voastre inteleg ca cea mai corecta varianta este "toate concursurile in vest"...chiar si sedinta :lol: :lol: :lol:

Toni , nu conteaza unde se tin finalele sau sedinta sau unde i convine la Bodocan sau la Stanciu; conteaza ce si doresc majoritatea concurentilor, atata vreme cat majoritatea doreste ceva si se ajunge la cu totul altceva , atunci o sa concureze aia care au tras sforile :twisted:

Sus

MesajScris: 24 Iul 2014, 10:28 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Vera, eu inteleg o chestie care noi am mai discutat-o. De ce tot insisti cu cluburile alea? Asa cum am zis, majoritatea care mai concureaza o fac pentru ca sursele lor de finantare sunt afacerile pe care le au. Tu crezi ca oamenii astia au timp de facut cluburi?

Este infiintat CSPS! De ce nu inregimentezi toti pescarii de competitie in clubul ala? Si apoi faci ceva de genul:

1. Faci taxa de membru anuala de 250-300 lei pentru fiecare membru, platibila pana in luna a treia. Eu as fi de acord cu 100 euro.
2. La finalele alese de majoritatea 50+1 din membrii platitori din anul curent pui taxa de participare modica de 100 de lei pentru organizare.
3. Vorbesti cu toti organizatorii de concursuri mari sa includa o suma de 10-20 lei in taxele percepute la openuri, suma ce va merge intr-un fond destinat loturilor ce pleaca afara. Sunt 100% sigur ca nu va refuza niciunul.
4. Ceri agvps ca suma destinata competitiilor de stationar sa o dea CSPS pentru a o utiliza cat mai eficace.
-bravo Nutu asta era varianta mai buna
-bravo Nutzu , ceva de genu asta ar trebui sa fie.....
5. Cu ajutorul membrilor care au afaceri si angajati, apelezi pentru acapararea sumei de 2% pentru ong-uri (de aici se strang multi bani)
6. De fapt asta era pct 1, ceri autonomia organizarii campionatelor de la agvps exclusiv catre CSPS, cu pastrarea titulaturii agvps in continuare (mai ales daca dau si ceva bani).

...mai pot scrie o gramada dar doarme șoricioaica a mică si o trezesc cu tastele.

-bravo Nutu, cam asa ceva ar trebui

Ultima oară modificat de Tudor Bodocan pe 24 Iul 2014, 11:08, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 24 Iul 2014, 10:29 
Neconectat
Moderator global

stanciutoni scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
Ps. Dupa toata harababura asta, s-a apucat iarasi Popescu sa contacteze oameni :D :D :D :D :D

numai gastele pun botul :lol: :lol: :lol:

Intreaba-l pe Bodocan :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 24 Iul 2014, 18:31 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Eh, credeti ca tigania cu finalele de anul asta o sa fie singulara. Stati linistiti si cumparati-va Durex Play ca tot capre o sa stam de acuma. O sa o luam din toate directiile...

Nu-i rau sa stai capra daca stau altii iezi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Iul 2014, 20:04 
Neconectat
Administratorul site-ului

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 24 Iul 2014, 20:07 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
stanciutoni scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
Ps. Dupa toata harababura asta, s-a apucat iarasi Popescu sa contacteze oameni :D :D :D :D :D

numai gastele pun botul :lol: :lol: :lol:

Intreaba-l pe Bodocan :D :D :D :D

a vazut ca acolo titlurile se dau moka :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Iul 2014, 11:05 
Neconectat

Trebuie pus punctul pe "i", şi obligate AJVPS-urile (în şedinţa anuală de Adunare Generală) să includă în bvc-ul anual o sumă pentru organizarea concursurilor de pescuit, din incasările anuale de la pescari, nu de la altcineva. Ca titlu informativ, salariile pe luna Ianuarie a fiecărui an la majoritatea AJVPS-urilor sunt asigurate din cotizaţiile incasate de la pescari.
AJVPS-urile bagă toate sumele incasate într-o oală şi spun pescarilor de competiţie că nu au bani.
Ce fac vicepreşedinţii cu pescuitul la AJVPS ? Ei trebuie să lupte pt.dvs.pescari de competiţie.
Dacă nu, să plece de acolo şi să lase pe alţii în loc.
Renunţarea la concursurile interjudeţenepe cele 5 zone a fost un eşec, motivându-se că unele zone sunt putenic populate iar altele deloc. S-a dat apă la moară AJVPS -urilor, neavând nicio grijă de organizare.
Nu susţin că a fost bun, dar nici nu a dăunat competiţiei sportive.
Acum s-a ajuns la un nivel ce nu poate continua astfel.Ne-am tăiat craca singuri.
In anul 2010 am fost schimbat din functia de vice la AJVPS Covasna, pentru că am înfiinţat o asociaţie de pescari sportivi la Baraolt, tocmai cu scopul de a asigura sprijin material pescarilor de competiţie. Acest lucru s-a văzut şi în rezultate mai ales în rândul tinerilor.
Schimbarea întregului SISTEM DE COMPETIŢIE este o măsură prioritară în 2015.
Sunt sigur că cei din conducerea AGVPS Romania,ar susţine orice propunere sănătoasă în acest sens.Fir întins tuturor !!!

Sus

MesajScris: 28 Iul 2014, 11:46 
Neconectat

anul acesta aveti concurenti in finala?

Sus

MesajScris: 29 Iul 2014, 07:03 
Neconectat

Avem la U-18 fete, U-18 baieti, U-23 baieti. La seniori, "ONOR" consiliul asociatiei nu a acordat sprijin material din lipsa de performanta in anii trecuti.Dar adevaratul motiv nu acesta a fost, ci faptul ca s-au creat grupuri de interese contrare in interior si cei care au facut ceva pentru bunul mers al asociatiei s-au saturat de certuri si au demisionat.Cei care nu fac nimic nu vad grinda in ochii proprii, ci scobitoarea in ochii celuilalt.No comment, ca imi pun iarasi lumea in cap.

Sus

MesajScris: 29 Iul 2014, 12:35 
Neconectat

stefan marian scrie:
Avem la U-18 fete, U-18 baieti, U-23 baieti. La seniori, "ONOR" consiliul asociatiei nu a acordat sprijin material din lipsa de performanta in anii trecuti.Dar adevaratul motiv nu acesta a fost, ci faptul ca s-au creat grupuri de interese contrare in interior si cei care au facut ceva pentru bunul mers al asociatiei s-au saturat de certuri si au demisionat.Cei care nu fac nimic nu vad grinda in ochii proprii, ci scobitoarea in ochii celuilalt.No comment, ca imi pun iarasi lumea in cap.

pe cine ati trimis la u 18 fete pe banii asociatiei pt ca sunt cam prost informat...
?????

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]