nutzu_z scrie:
Vera, eu inteleg o chestie care noi am mai discutat-o. De ce tot insisti cu cluburile alea? Asa cum am zis, majoritatea care mai concureaza o fac pentru ca sursele lor de finantare sunt afacerile pe care le au. Tu crezi ca oamenii astia au timp de facut cluburi?
Este infiintat CSPS! De ce nu inregimentezi toti pescarii de competitie in clubul ala? Si apoi faci ceva de genul:
1. Faci taxa de membru anuala de 250-300 lei pentru fiecare membru, platibila pana in luna a treia. Eu as fi de acord cu 100 euro.
2. La finalele alese de majoritatea 50+1 din membrii platitori din anul curent pui taxa de participare modica de 100 de lei pentru organizare.
3. Vorbesti cu toti organizatorii de concursuri mari sa includa o suma de 10-20 lei in taxele percepute la openuri, suma ce va merge intr-un fond destinat loturilor ce pleaca afara. Sunt 100% sigur ca nu va refuza niciunul.
4. Ceri agvps ca suma destinata competitiilor de stationar sa o dea CSPS pentru a o utiliza cat mai eficace.
-bravo Nutu asta era varianta mai buna
-bravo Nutzu , ceva de genu asta ar trebui sa fie.....
5. Cu ajutorul membrilor care au afaceri si angajati, apelezi pentru acapararea sumei de 2% pentru ong-uri (de aici se strang multi bani)
6. De fapt asta era pct 1, ceri autonomia organizarii campionatelor de la agvps exclusiv catre CSPS, cu pastrarea titulaturii agvps in continuare (mai ales daca dau si ceva bani).
...mai pot scrie o gramada dar doarme șoricioaica a mică si o trezesc cu tastele.
-bravo Nutu, cam asa ceva ar trebui