Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 10:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale feminine 2014 Corbu Constanta
MesajScris: 06 Aug 2014, 20:58 
Neconectat

salut Florine si inca o data felicitari pentru rezultate...
te rog spune-mi pentru mansa a 2-a pe care o consider cu cele mai mari valuri...
ce pluta ca si gramaj ai folosit
gruparea bulkului
distanta pana la alica de contact
greutatea alicii de contact
distanta pana la carlig .
adancimea apei
multumesc,

chiar daca nu ar fi fost curent , pe o apa de 80 cm , cu valuri de 30-40 cm , exista un dute-vino al nadei ce favoriza spargerea bulgarului si imposibilitatea pescuitului pe nada . cine a folosit pietris in nada a avut un avantaj .

Sus

MesajScris: 07 Aug 2014, 07:19 
Neconectat

Din anumite considerente iam pus Sarei in mansa a 2 a si a 3 a pietris in nada de intretinere si a functionat.
Nu si Carolinei care putea sa nadeasca f. bine cu cupa.
In mansa a 2a Caro a pescuit pe standul 7.
Cand in mansa a 3 a a mers pe standul 2,a trebuit sa micsoram adancimea cu care pescuise cu 15 cm.
Sa fi scazut oare asa mult apa peste noapte ?
PS. Ar fi f. interesant si de dorit sa aflam si parerea lui C. Malutan.

Sus

MesajScris: 07 Aug 2014, 08:17 
Neconectat

Nu voi comenta mult ,pt ca m-am saturat de "cometariile altora "

La sedinta tehnica am hotarat toti , prin vot deschis urmatoarele :
1. pista de concurs - ponton 10 (loc1 si 2 ) ; ponton 11 ( loc 3 si 4 ) ....ponton 15 ( loc 11 si 12 )- pontoanele de pe mijlocul sectorului A care erau aliniate si aveau vizibilitate pt arbitri.
2. pentru ca nu este o pista standard de stationar , si pentru ca distanta dintre pescarite era mare - ponton de 17m si distanta intre pontoane de 32m, am hotarat PRIN VOT deschis , ca tragerea la sorti sa se faca impreuna si fetele sa pescuiasca indiferent de categorie impreuna. Clasamentul sa se faca pe categorii.
Sunt sigura ca nu a fost favorizata sau incurcata nici o senioara , mai mult cele mici U18 si U23 au pescuit super bine si ne-au surclasat pe noi marile senioare ! Dovada clasamentul general al pistei .

Din pacate unii nu inteleg ca trebuie sa se supuna votului majoritatii , dar sunt obisnuita sa fiu calcata in picioare la finalele feminine de unele concurente si insotitori, cei drept la aceasta finala nu am concurat plangand cum am facut la Virsolt ! Dar nici mult nu am avut !

De pescuit nu spun multe , pt ca nu am scos un rezultat spectaculos, dar fara antrenament si pas cu pas am reusit sa ma redresez cat de cat - mai ales ca sambata a venit si prietenul meu de suflet Zsolt!
1.vineri - pe stand 4 nu am avut trasatura de crap.....- m-am clasat prost ---antrenament si schimbat linii dupa masa
2. sambata - pe stand 4 , dupa ce am refacut monturile si tactica de nadit - am nadit numai cu cupa , putina nada si mult porumb , am avut 6 trasaturi de crap ...am prins unul de 1.71Kg si mi-au rupt 5! - dupa masa din nou ...schimbat elastice - din cauza lor am avut rupturile si refacut linii.
3.duminica - stand 9 ...am facut greseli mari si in aceasta mansa ....dar am scos un loc 2 !

Concluzia mea dupa aceasta finala : Ma bucur ca avem tinere foarte bune Timea Antal , Bianca Lozinca ,Sara Mateescu la fel si Lavinia Farkas ....au pescuit frumos , nu s-u plans de nimic si au facut rezultate !!!!! Dovada clasamentele !!!!!!!!!
Ele sunt bucuria mea ! Sper sa continuue indiferent cine se va ocupa de concursuri in viitor !

Cele trei fetite de la U 14 au pescuit pe pontonul A9 - la varga si au prins pestisori frumosi si multi ! Felicitari dragelor !!!!!!!!!!!

Multumesc domnului Nelu pentru colaborare si ajutor si doamnei Vasilescu pentru intelegere !!!!!!!!!!!!!!! Corbu II o super locatie pentru pescari !

Sus

MesajScris: 07 Aug 2014, 09:33 
Neconectat

Maty scrie:
Din anumite considerente iam pus Sarei in mansa a 2 a si a 3 a pietris in nada de intretinere si a functionat.
Nu si Carolinei care putea sa nadeasca f. bine cu cupa.
In mansa a 2a Caro a pescuit pe standul 7.
Cand in mansa a 3 a a mers pe standul 2,a trebuit sa micsoram adancimea cu care pescuise cu 15 cm.
Sa fi scazut oare asa mult apa peste noapte ?
PS. Ar fi f. interesant si de dorit sa aflam si parerea lui C. Malutan.

Eu zic ca a scazut valul cu 10 cm in mansa 3 fata de a 2-a.Bianca a fost in mansa 2 pe 10 si in mansa 3 pe 1.Diferenta a fost mai putin de un bulb de pluta.Iza a fost in mansa 2 pe 9 si in mansa 3 pe 12.Mansa 3:1,19cm,mansa 2 un bulb mai jos..Am scos chitul si am masurat semnele.

Sus

MesajScris: 07 Aug 2014, 09:42 
Neconectat

Nitu V scrie:
salut Florine si inca o data felicitari pentru rezultate...
te rog spune-mi pentru mansa a 2-a pe care o consider cu cele mai mari valuri...
ce pluta ca si gramaj ai folosit
gruparea bulkului
distanta pana la alica de contact
greutatea alicii de contact
distanta pana la carlig .
adancimea apei
multumesc,

chiar daca nu ar fi fost curent , pe o apa de 80 cm , cu valuri de 30-40 cm , exista un dute-vino al nadei ce favoriza spargerea bulgarului si imposibilitatea pescuitului pe nada . cine a folosit pietris in nada a avut un avantaj .

Adancimea apei era de 1,15-1,20m(nu de 80cm) ,valurile au fost intradevar cam cat o pluta buna:20,25,30 si in mansa 2 40 cm.
Pluta folosita in masa 2 a fost de 4g.Tot plumbul principal a fost la 70 cm sub pluta.De la plumbul principal la carlig inca 80,90 cm.La 20 cm de carlig am pus o alica forte mica:nr.8.

Sus

MesajScris: 07 Aug 2014, 10:06 
Neconectat

O fi de vina mareele?

Sus

MesajScris: 08 Aug 2014, 18:36 
Neconectat

salut,cateva cuvinte despre concurs

dupa observatiile mele nu a fost curenti numai de la valuri pe suprafata ,parerea mea este ca a contat mult nada si nadirea corecta.
Timea a pescuit si pe partea stanga, adevarat ca acolo nu afost pesti pe rubi, dar la match se putea, in a 3 a zi numai cu matchul am pescuit si am avut rezultate 8 crapi .Sambata am facut greseala mare cu carligul din 12 trasatur numai 1 peste la rubi,si 2 la match.
In concluzie nada de la Trabucco si de data aceasta a demonstrat eficienta sa si ne-a dat bucuria sa fim si a treia oara campioni.
A fost un concurs frumos, bine organizat.Felicitari tuturor concurentelor,organizatorilor,antrenorilor

Sus

MesajScris: 09 Aug 2014, 04:56 
Neconectat

[quote="Antal Zsolt"]salut,cateva cuvinte despre concurs

dupa observatiile mele nu a fost curenti numai de la valuri pe suprafata ,
Sa intelegem deci ca desi apa era de aproximativ 1 m,vantul batea f. tare si erau valuri mari,totusi in profunzime apa era linistita si nu erau nici un fel de curenti ?
Daca ati intrat vreodata in mare macar pana la brau,cu siguranta ati observat miscarea apei,care desi manata de vant spre mal,se intoarce pe dedesupt spre larg.
Acelasi lucru se petrecea si la pista de concurs dar la o scara ceva mai mica !
Asa ca mai ganditiva,atat dv. cat si altii care au fost tentati sa creada ce ati afirmat anterior.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC [ DST ]