Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 18:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 175 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala A 2014
MesajScris: 03 Sep 2014, 14:02 
Neconectat

Felicitari tuturor participantilor si in special celor de pe podium ! ;) In sfarsit campionul national e din Moldova ! :o :o :o La mai mare ! ;) ;) ;) Inca o data felicitari celor de pe podium , organizatorilor si poate pune cineva clasamentul , evolutia pe manse , standuri , etc . Multumesc ! ;)

Ultima oară modificat de Pachet pe 03 Sep 2014, 16:52, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2014, 15:01 
Neconectat

Pachet scrie:
In sfarsit campionul national e din Moldova !

podium 100% vrancean (mai bine zis din acelasi oras)

Sus

MesajScris: 03 Sep 2014, 16:05 
Neconectat

Doamna Veronica Ispas

pune-ti, va rog frumos, clasamentul.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2014, 20:43 
Neconectat

Incerc din nou ! Azi am incercat de 100 de ori sa-l pun si nu am reusit !

Fişiere ataşate:
clasament general.docx [19.4 KiB]
Descărcat de 865 ori
Sus

MesajScris: 03 Sep 2014, 20:46 
Neconectat

Am reusit !!!!!!!!!!!!!!! :lol: :P :lol: :twisted: :P

Sus

MesajScris: 04 Sep 2014, 14:15 
Neconectat
Moderator global

De la o vreme este mai greu cu pusul... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Sep 2014, 14:35 
Neconectat

Felicitari tuturor participantilor si in special celor de pe primele locuri!
Am prelucrat un pic clasamentul postat mai sus in ordinea standurilor. In dreptul numelui fiecaruia este locul obtinut in final

Fişiere ataşate:
Finala A.JPG
Finala A.JPG [ 252.56 KiB | Vizualizat de 7790 ori ]
Sus

MesajScris: 04 Sep 2014, 15:06 
Neconectat

acelasi clasament in ordinea obtinuta de fiecare participant pe mansa

Fişiere ataşate:
Finala A 2014.JPG
Finala A 2014.JPG [ 246.68 KiB | Vizualizat de 7775 ori ]
Sus

MesajScris: 04 Sep 2014, 15:28 
Neconectat

Felicitari Ajvps Calarasi pentru stradania si interesul acordat organizarii acestei frumoase finale!
Felicitari Veronica Ispas pentru tot ce faci pentru pescari si pentru pescuitul de competitie!!
Felicitari campionului Marius Caseru !! ( cel mai bun dintre cei buni)
Felicitari Dragos Popa!! ( chiar daca te mai tachinez cateodata ramai unul dintre pescarii mei preferati...;) )
Felicitari Toni Stanciu!!!

Doresc sa imi felicit pe aceasta cale colegii de echipa Boti, Lucian si Adisor.... Impreuna am avut 2 obiective la acest concurs... Primul l-am indeplinit repede astfel ca era limpede dupa primele 2 zile ca vom ramane cu totii in divizia A. Al doilea l-am ratat in ultima zi, cand din pacate nu am avut destul sange rece ( sau experienta) sa finalizam cu bine concursul iar unul dintre noi sa ne adjudecam titlul de campion. Stim ce nu a functionat.... data viitoare nu se va mai intampla. Chiar si asa clasificarea a toata echipa in primii 10 la Finala A eu cred ca spune multe despre noi... Felicitari baieti!

Doua lucruri nu mi-au placut :
1 retinerea pestilor prinsi ------- Inadmisibil la nivelul asta
2 galagia pe care au facut-o zi de zi cei aflati in preajma meselor puse la dispozitie de organizatori...... Cei ce au pescuit in sectorul A sunt convins ca stiu la ce ma refer....:))))
Eu am fost nevoit sa ii suport 3 zile consecutiv....:((

Felicitari Benzar Zsolt pentru gestul din ultima zi...

Regret punctele pierdute usor in ultimele 2 zile la 140,190,10,60,170 de grame....si proasta inspiratie si nepregatirea suficienta a pescuitului de a treia zi. Asta a fost!!!

Sper sa avem si la anul ocazia sa participam la Finala Nationala!!!

Fir intins tuturor!!!

Sus

MesajScris: 04 Sep 2014, 20:31 
Neconectat

Felicitari Marius Caseru! Toata lumea spunea pe pista “Caseru a muncit!” Deci ati meritat victoria!
Felicitari Dragos Popa! Am avut anoarea si placerea sa “fur” meserie de la dvs. in ultimele doua manse.
Felicitari Toni Stanciu! Am pierdut ramasagul. La prima intalnire cu dvs. dau vinul promis.
Nea Maty, regret nespus ratarea podiumului. Nu-i nimic, va razbunati la Cupa Maver 2014.

Pe varianta pescareasca a reclamei Bergenbier “Prietenii stiu de ce” respect deosebit pentru Andrei Bucur si nea Maty!

Despre pescuit eu nu pot spune prea multe deoarece rezultatul vorbeste de la sine. Cei de pe podium pot sa spuna ce si cum a fost dpdv al pescuitului.
Dar trebuie sa mentionez realizarile AJVPS Calarasi care merita toata aprecierea mea. Bravo d-lui Coman si tuturor celor din echipa dansului!
Trebuie sa mentionez cate ceva din ceea ce mi-a placut. A facut-o si d-l Constantinescu dar eu vreau sa subliniez:
- prelucrarea la sedinta tehnica a unor elemente de protectia muncii in ceea ce inseamna un concurs de pescuit;
- zona neutra de 1m intre standuri;
- amenajarea acelui mini restaurant. Conteaza foarte mult pentru cei de pe pista care stau acolo 7-10 ore/zi sa poata servi dimineata cafeaua si/sau orice bautura rece de la frigider. Este o chestie aproape vitala in conditiiile acelea;
- semnalele de nadire, de start si finish date cu arma;
- am avut pe pista 3 toalete ecologice;
- a fost repartizat cate un arbitru la fiecare 3 concurenti, ceea ce este suficient;
- atentia deosebita cu care un domn arbitru a indepartat obletii in primele doua manse la cantarul oficial;
- ciorba de peste de la masa oficiala a fost ceva de vis;
Deci totul impecabil! Bravo AJVPS Calarasi, incepand cu “seful de sala” care ne servea cu cafea dimineata, bucatarul sef si terminand cu doamna care servea la mese si la toti cei care au dat ajutor la organizare, un mare BRAVO si nota 10 (zece). Ma voi intoarce oricand cu mare placere la Calarasi.
Multumim AJVPS Calarasi!!!
Si de asemenea multumiri si d-lui Bogdan Constantinescu care ne-a furnizat viermi si pinki pe pista sau la hotel unde a vrut sufletelul nostru.
Multumiri deosebitei familiei Ispas pentru aceasta organizare dar si d-lui Farkas pentru munca depusa la cantarul oficial.
Multumim Nutzu pentru poze si d-lui Sitaru pentru prelucrarea clasamentului!
Multumiri personale pentru userii “Pachet” si “Antoniade Gheorghe” (Bergenbier... stiti voi...)
Mai trebuie sa subliniez si ajutorul acordat de AJVPS Mures pentru cei 4 concurenti prezenti in aceasta finala.

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 175 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]