Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 00:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa MAVER editia a IV-a - 2014
MesajScris: 07 Oct 2014, 14:17 
Neconectat

LuciP scrie:
@ tibi
Cam multe întâmplãri în ultima perioadã.

Luci, asta sa o iei sub o forma de gluma....le-am vazut la finala individuala si le-am vazut si la echipe :lol: :lol: :lol: :lol:s-au confirmat :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 07 Oct 2014, 15:09 
Neconectat

Tibi scrie:
LuciP scrie:
@ tibi
Cam multe întâmplãri în ultima perioadã.

Luci, asta sa o iei sub o forma de gluma....le-am vazut la finala individuala si le-am vazut si la echipe :lol: :lol: :lol: :lol:s-au confirmat :twisted: :twisted: :twisted:

La ce s-a întâmplat in standuri la finala pe echipe , rezultatul final intradevar a fost o întâmplare ;)

Sus

MesajScris: 07 Oct 2014, 20:01 
Neconectat

Ce s-a intamplat in standuri la finala pe echipe???
Vad ca inca is acrii strugurii :P

Sus

MesajScris: 07 Oct 2014, 22:25 
Neconectat

Hai Pami Sa nu stricam topicul unor oameni care au muncit sa organizeze un concurs ca la carte , facem un alt topic despre Benzar si sarutarile in zona posterioara ;)

Sus

MesajScris: 07 Oct 2014, 22:36 
Neconectat

BA, dar opriti-l ba careva :idea:

Sus

MesajScris: 08 Oct 2014, 06:16 
Neconectat

Tibi,repet este usor sa tragem concluzii uitindu-ne doar pe clasament,ce nu stii tu este faptul ca standul 13 de pe care a cistigat Benzar prima mansa,in antrnament s-a prins cel mai mult peste de pe pista,asta spune multe si tot de acolo s-a cistigat sectorul si in mansa a 2,iar capul de sector de care spui tu ca l-am tras eu ,a facut tot un 2 in prima mansa ca si mine,iar daca tot stii sa citesti asa bine clasamentele ,intoarcete putin la cupaTrabocco sa vezi ca s-au cistigat sectoarele din alte standuri nu de pe capete ;) ;) dar ma repet aceste lucruri le vezi doar concurind la Doripesco,din Ungaria se vad putin altfel lucrurile :roll:

Sus

MesajScris: 08 Oct 2014, 08:29 
Neconectat

Nu-mi place sa intru in polemici cu nimeni de pe aici , dar nici nu-mi place cum vorbesti de noi .
Atata timp cat noi v-am respectat tot timpul si nu am vorbit urat niciodata despre voi , dar vad ca anul asta iara ies frustrarile la ivela si asta nu-i ok .
Atat am avut de zis si cu asta am inchis subiectul ;)

Sus

MesajScris: 08 Oct 2014, 08:32 
Neconectat

MARCEL HD scrie:
,intoarcete putin la cupaTrabocco sa vezi ca s-au cistigat sectoarele din alte standuri nu de pe capete ;) ;) :roll:

Nu inteleg ce vrei sa spui....tu ai avut un cap de sector de pe care ai facut un 2 si un vicecap de pe care ai facut un 1....eu am spus ca nu mi se pare normal ca un jucator pe o pista ca si Doripesco sa beneficieze de un asa avantaj...nu cred ca sa mai intamplat asa ceva vreodata....si acum , la Maver , unule l-ai facut de pe cap de sector sau din interior? ca pe clasament nu se vede.
P.S.De regula , un pescar bun , daca pica cap sau vicecap face in proportie de 90% un rezultat bun ....daca poti sa ma contrazici ..te rog sa vi cu date ;) ;) ;)
PP.SS. @Doru....Sa inteleg ca aluzia cu pupatul dosului ai facut-o la mine.....la un moment dat a mai fost un individ care a afirmat acelasi lucru tampit pe care ai reusit sa il debitezi si tu....ma vad nevoit sa imi irosesc timpul si sa ma cobor la nivelul tau ca sa iti explic ca eu am o legatura de 18 ani cu omul acela ....si una foarte apropiata....si mesajul pe care l-am trimis s-a datorat faptului ca am simtit acest lucru...a mai iesit campion national de vreo cateva ori in perioada asta si nu ma impresionat acest lucru....insa anul acesta a fost altceva....dar tie iti mai trebuie multi ani ca sa intelegi chestia asta :) :) :) Spor la peste si mai gandeste cand pui ceva pe sticla....sa fie inteligent :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 08 Oct 2014, 10:15 
Neconectat

pami scrie:
Nu-mi place sa intru in polemici cu nimeni de pe aici , dar nici nu-mi place cum vorbesti de noi .
Atata timp cat noi v-am respectat tot timpul si nu am vorbit urat niciodata despre voi , dar vad ca anul asta iara ies frustrarile la ivela si asta nu-i ok .
Atat am avut de zis si cu asta am inchis subiectul ;)

Bine pami asa e. Fir întins și sănătate!

Sus

MesajScris: 08 Oct 2014, 10:16 
Neconectat

I-ti dau si niste date cu care chiar vreau sa inchei discutia cu tine,Cupa trabucco 2014 mansa a 2 Bodocan cap de sector locul2 sau Cupa Maver 2014 Mateescu Constantin cap de sector locul 2 etc,asta daca cumva ii consideri pescari ;) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]