GIGI scrie:
Baieti ,nu va agitati prea tare pt ca acesti copii sunt deja barbati in toata firea !! nu uitati ce zmei erati si voi la varsta lor iar faptul ca multi dintre ei au scoala cat aveti multi dintre voi la un loc ar trebui sa va faca mai cumpatati in critici .Nu mi s-au parut deloc lipsiti de respect pt ca si-au spus punctul de vedere, care pt multe ,,hiene batrane'' este cam greu de suportat. L-a putinele concursuri la care am participat acest an ,am ramas placut surprins de evolutia lor si sunt sigur ca pe viitor vor avea un cuvant greu de spus fie ca ne place sau nu ..dar asta nu poate decat sa ne bucure nu ?? Mai terminati cu ,criticile de doi lei si educativa mai bine copii vostrii , ca nu se poate spune de nici macar unul ca este lipsit de bun simt !
Culmea este ca nu s-a suparat Szolt pe ei si v-ati agitat, uni dintre voi ca si ,,clovni regelui ''...Sunt destul de mari sa poata sa se apere si sa-si spuna parerea ,iar ce au facut ei in ultimii ani ca si echipa (pregatire,participare la multe competitii etc) nu cred ca poate trece neobservat.Asa ca, ganditiva de zece ori inainte sa fiti critici si sfatosi !
pai in cazul asta, gigi, ai putea lua si tu ceva lectii de la ei! prima ar fi ca vostrii se scrie cu un singur i , printre multe altele. a, vezi ca trage scobarul la ariujd!
seara faina!!