miza scrie:
eu chiar eram sincer cand mi-am cerut scuze, nu inteleg de ce te ataci asa, daca sunt bune si nu au hibe nu ar trebui sa te ataci, era doar o constatare la fel cum spro redarc este leita rioby zauber, la fel e trabucco a ta cu excalibur.......am modificat postul chiar nu imi place sa polemizez.........
Ok,fie cum spui tu,dar.....................
- in primul rand nu am de ce sa ma atac ,in general am lucruri mai bune de facut,nu mai sunt un pustan de 20 de ani..
- in al 2-lea rand cred ca nu ai citit bine anuntul meu,am spus foarte clar in enunt ceea ce vand - un picher si o mulineta,am pus si poze reale,nu am spus nici ca sunt bune,nici ca sunt proaste,nici ca au sau nu au hibe.........eu cred ca toti colegii de forum care au citit prezentul topic,harsaiti pe malul apei si prin concursuri sunt 80% mai buni pescari si decat mine si decat tine asa ca pot singuri sa discearna daca sunt sau nu interesati de ceva si nu cred ca are cineva neaparata nevoie de recomandarile sau constatarile tale..
- in al 3-lea rand ceea ce am spus despre postarile tale este o constatare si nu o supozitie aiurea,iti place sa postezi orice si oriunde,dpmdv un anunt de vanzare-cumparare are oarecum o nota mai "serioasa",mai privata,de aceea nu cred ca-si au rostul comentariile de la chibiti.......daca persoanele se cunosc,sunt prieteni si-si permit,asta este cu totul altceva...
P.S. Nici mie nu-mi place sa polemizez si de aceea consider prezentul schimb de replici inexistent.Numai bine.