Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 19:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: DAIWA EXCELER X 4000
MesajScris: 09 Noi 2014, 19:49 
Neconectat

Merci de atentionare! E drept ca cineva astazi a zis ca e prea ieftina la 150 +transport. Mulineta a fost folosita ,la spinning, 3 sezoane (adica mai- noiemmbrie sa zicem) . Pe un tambur sunt vreo doua ciupituri pe care le-am observat si eu cand am dat textilul jos de pe tambur! Celalalt tambur e ca si nou ,cu fir de 0,35 monofilament.Mulineta are jocurile si sunetele specifice Daiwa :lol: Adica toata lumea stie ca Daiwa mai "rontaie" . Normal ca mulineta nu este noua! Ca atunci ar costa 550 lei! :lol: Ca sa nu o mai lungesc: merita banii care ii cer pe ea. De altfel ,in aceasta seara la sfatul unui amic ,pretul devine 175 lei+transport.

Poze pe acest topic:
http://www.rapitori.ro/forum/vand-daiwa ... 33372.html

Daca moderatorii considera ca am gresit cu postarea acestui link ii rog ,fara suparare, sa stearga link-ul.Multumesc.

Ps:pentru persoanele care m-au contactat si incearca sa o cumpere "gratis" nici o sansa ca nu sunt grabit ,iar 175 lei sunt 2-3 voblere bune! Mulineta a fost deja inlocuita si la aceasta ora este in cutie la odihna, pastrata ca si mulineta de rezerva. ;)

Sus

MesajScris: 10 Noi 2014, 07:37 
Neconectat

Pina acum am mai vazut dupa postarea unui produs sa se mai scada din pret,dar sa cresca pretul dupa consultarea unor prieteni n-am mai vazut.Eu astept sa creasca la 100 e si atunci o cumpar eu :shock: :roll: :roll: :twisted:.

Sus

MesajScris: 10 Noi 2014, 17:21 
Neconectat

Uite ca acum ai vazut si o crestere de pret ! :lol: Totusi iti recomand sa-ti iei una noua cu banii aia ... ;) . Nu de alta dar s-ar putea sa nu ajung cu pretul chiar la 100 euro si e pacat sa astepti dupa mulineta...

Sus

MesajScris: 11 Noi 2014, 07:23 
Neconectat

Multumesc pentru recomandare!noroc cu tine ca mi-am salvat cei 100 e,altfel cred ca faceam o mare gresala :roll: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 11 Noi 2014, 19:45 
Neconectat

Pai atunci esti bun de cinste! ;)

Sus

MesajScris: 12 Noi 2014, 07:39 
Neconectat

Zamfi esti pe gustul meu . Asa face un om normal comert . Cand spun normal inteleg ca nu esti un obisnuit la vanzari . Nu are rost sa le dai de pomana la oricine . Eu am peste 15 matchuri , cele mai ieftine sunt Maver Reactorlite si nu le dau la jumate de pret pentru ca stiu cat le am folosit . Mai bine le dau cadou la cineva care merita decat sa le dau la jumate de pret la oricare pe forum . Daca as fi in locul tau as mai creste 5 ron asa sa le arati ce au pierdut . Numai bine !

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sus

MesajScris: 12 Noi 2014, 12:52 
Neconectat

subscriu ... marea majoritate vor pomana ... sa dai ceva cu 50 % din valoarea lui , iar calitatea sa fie ireprosabila, chiar e aiurea ...
cine e deranjat si considera ca anumite preturi sunt prea mari pentru SH , sa mearga sa cumpere noi :)
si mai sunt si aia carora le spui "prietene , e la jumate de pret "si cu tupeu nesimtit , mai intreaba : totusi , care e ultimul pret .. adica se poate si dejaba ? :))))

Sus

MesajScris: 12 Noi 2014, 19:57 
Neconectat

Baieti ...ma faceti sa rosesc :oops: Multumesc pentru ca sunteti de acord . Problema este destul de simpla de fapt: fiecare vrea sa cumpere cat mai ieftin , e normal. Insa dpmdv exista o limita ,sa spunem a bunului simt , care te opreste si sa mai scazi pretul si sa-i ceri interlocutorului tau , partenerul de vanzare-cumparare , sa-ti dea ceva (aproape) gratis! Pentru ca atunci ,cum spunea si colegul antevorbitor, mai bine faci cadou "scula" in discutie. Personal nu am nici o problema ca mulineta sa ramana in continuare la mine.Sau sa o fac cadou .Ea a fost deja inlocuita cu una noua ,de la concurenta :lol:

Mulineta se vinde la 175 lei.Pretul ,atentie , este intradevar negociabil! Pentru ca pot scadea ceva de acolo ... Se discuta si transportul. Dar la 150 lei sa-mi ceri sa mai scad pretul ... :shock:

Anunt valabil.

Sus

MesajScris: 13 Noi 2014, 06:43 
Neconectat

coool_marius scrie:
subscriu ... marea majoritate vor pomana ... sa dai ceva cu 50 % din valoarea lui , iar calitatea sa fie ireprosabila, chiar e aiurea ...
cine e deranjat si considera ca anumite preturi sunt prea mari pentru SH , sa mearga sa cumpere noi :)
si mai sunt si aia carora le spui "prietene , e la jumate de pret "si cu tupeu nesimtit , mai intreaba : totusi , care e ultimul pret .. adica se poate si dejaba ? :))))

:lol: tare,dar uite c-asta-i romanul si-al sau comert....de SH... ca vorba aia,nu sti ce iei,cum a forjat-o omul,e si fara garantie,pe cuvant,si daca-i bubuie omului peste 2 luni ceva la ea si-a dat 100euro,i-o mai ia cineva inapoi....? :lol: 8-)
Ofer 150+ 2 spinnerbaituri unicat la alegere,handmade,sau o naluca de la mine,pt. stiuca/avat/somn/salau....: https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/ .Tel.: 0733011405. Mersi.

Sus

MesajScris: 13 Noi 2014, 11:48 
Neconectat

Ai mp. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]