Merci de atentionare! E drept ca cineva astazi a zis ca e prea ieftina la 150 +transport. Mulineta a fost folosita ,la spinning, 3 sezoane (adica mai- noiemmbrie sa zicem) . Pe un tambur sunt vreo doua ciupituri pe care le-am observat si eu cand am dat textilul jos de pe tambur! Celalalt tambur e ca si nou ,cu fir de 0,35 monofilament.Mulineta are jocurile si sunetele specifice Daiwa
Adica toata lumea stie ca Daiwa mai "rontaie" . Normal ca mulineta nu este noua! Ca atunci ar costa 550 lei!
Ca sa nu o mai lungesc: merita banii care ii cer pe ea. De altfel ,in aceasta seara la sfatul unui amic ,pretul devine
175 lei+transport.Poze pe acest topic:
http://www.rapitori.ro/forum/vand-daiwa ... 33372.htmlDaca moderatorii considera ca am gresit cu postarea acestui link ii rog ,fara suparare, sa stearga link-ul.Multumesc.
Ps:pentru persoanele care m-au contactat si incearca sa o cumpere "gratis" nici o sansa ca nu sunt grabit ,iar 175 lei sunt 2-3 voblere bune! Mulineta a fost deja inlocuita si la aceasta ora este in cutie la odihna, pastrata ca si mulineta de rezerva.