Andrei Ghioghiu scrie:
Poiana Doru scrie:
Domnu Scurtu mulți au pus botul ca e sas, și eu cunosc sașii, dar asta e mai rău ca romanii! Sibiul este orașul cu cele mai mari datorii! După tunul cu capitala europeana nu sa mai intamplat nimic bun în oraș! Cei care pomenesc de schimbare sunt cel puțin naivi! Schimbare în rău!
Eu stiu ca Alba Iulia e cel mai indatorat oras, care arata super fain acum, la fel ca Sibiul. Si aici lumea tot acelasi primar il alege de mult timp.....
Macar asta a facut ceva in Sibiu, Ponta ce a facut ca prim ministru.
Oricum sa fie clar, am ales intre doua rele.....dar a trebuit ales raul mai mic.
Andrei,
Sunt cu totul de acord cu ce ai postat,nu alegi pe cineva doar pt. ca vorbeste frumos,minte frumos ,alegi pe cineva care a facut ceva dovedit nu prin vorbe ci prin fapte.
Iohannis are coloana vertebrala a neamtului ,a lucrului bine facut ,ce nu se va inhaita cu cei corupti si va lupta pt. binele tarii si al romanilor.
E normal ca ii va fi greu uitandu-ne la situatia in care e Romania acum.Sa-l ajutati si veti vedea ca va indrepta Romania pe drumul cel bun.
E adevarat ca eu din America nu pot realiza exact cele traite de voi.Eu ma bucur ca am luat decizia sa fiu si cetatean roman si american ramanand in America,dar ma doare sufletul de necazurile din tara deoarece doar sunt roman si ma bucur de asta neuitand de unde am venit niciodata.
Latinii spunea "omnia fluunt ,omnia mutantur",asa ca nici Romania nu va sta in loc.
Daca Romania e in situatia in care e azi e datorita comunistilor ce dupa al doilea razboi mondial au intemnitat si distrus intelectualitatea romana in mare parte ,la fel si pe politicienii ce nu s-au alaturat rusilor .Si ca sa punem capac la toate dupa lovitura de stat din decembrie 1989 ,au venit la putere comunistii din linia a doua si copii lor jefuind tara cum nu se mai vazuse pana atunci.Credeti ca era nornal sa fie ales Ponta un neocomunist mincinos ce continua traditiile comunistilor cum a invatat de la nenorocitii de Iliescu,Nastase,etc.
Uitati-va cine sunt mari patroni acum distrugand economia tarii ,nu fosti comunisti ce aveau relatii si au inceput o privatizare in interesul lor si a famillilor fara a tine cont de majoritatea poulatiei din Romania???
OARE DE CE MILIOANE DE ROMANI AU LUAT DRUMUL VESTULUI CA ACASA NU ERA DE TRAI PT. EI.TREBUIAU SA ASTEPTE CA PONTA SA-I DUCA IN RUSIA SI IN CHINA ???.
PONTA TREBUIA SA INVETE IMNUL ROMANIEI IN RUSESTE???
Numai bine,
Jean Scurtu