coool_marius scrie:
super aceste mulinete .. am 2 buc X-4000 care le folosesc la feeder si sunt genile.. foarte robuste , bine legate , fac fata cu brio si pe dunare la cosulete > 100 g ... recomand .
Marius, mulineta a ajuns la mine dintr-o greseala...am comandat pentru un prieten de pe ebay un EXCELER 2500...dar cand am selectat marimea dintr-o eroare am selectat marimea 1500...am vazut peste vre-o 3 zile cand am verificat mail-ul....ca in loc de 2500 am batut 1500....puteam anula comanda dar mi-a fost teama c-a vanzatorul sa nu-mi strice feedback-ul...asa ca m-am ales cu ea....pt mine este prea mica pt ca eu dau numai la Dunare....iar amicul meu o folosea pe Olt ,pe baraje in special !! Pretul a fost undeva la 130 $ cu tot cu transport la un curs al $ de 3,50...faceti socoteala...acum $ se apropie de 4 lei !
Daca nu se da o opresc si gata , multumesc celor care mi-au oferit 300 roni ,dar le recomand sa caute chilipiruri sau second hand....mulineta este noua ,nu a vazut apa....am invartit-o pe uscat prin...... casa !!!!!