ticairlandezu scrie:
...Tot in perioada asta am aflat ca si o fostra masina de a mea, un Passat negru...fusese vazuta pe marginea apelor, cu oameni care bagau pesti in ea...
Declaratie
Subsemnatul Truia declar ca: in August 2010, am vazut un Passat negru, cu numere de Irlanda si cu volanul pe dreapta, pe malul lacului Sarulesti-Sandulita.
Proprietarul, un individ dubios, tuns scurt probabil din cauza unui inceput de chelie si mai plinut ( ca sa nu zic gras), se ocupa 3 ore pe zi cu prinsul platicilor la feeder in lacul mai sus amintit si restul de 21 cu berile de la carciuma din sat.
Aspesctul suspect al individului in cauza mi-a crescut vigilenta: cand a scos juvelnicul din apa am urmarit sa vad ce face cu pestii si am reperat astfel un alt grup de indivizi care stateau sub o copertina si care, imediat ce irlandezul scotea juvelnicul, s-au repezit sa-i cantareasca si au notat ceva intr-un carnetel...
In vanzoleala asta nu mi-am dat seama daca pestii au ajuns sau nu in Passat-ul mentionat ...desi nu cred caci, in ultima zi, tipii aia cu copertina i-au dat grasului niste diplome si si-au facut poze cu el....
Asa ca, descriu intocmai ce am vazut pentru a supune atentiei dumneavoastra un fapt cel putin bizar pe care l-am urmarit indeaproape!!