Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 22:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: TARIFE STATIONAR SACEL 4 A
MesajScris: 12 Mar 2010, 15:58 
Neconectat

Tariful de 50 lei / pescar este mare ! Dar avem o pista de stationar mai ieftina ?!

Si daca sunteti arondat la o Asociatie sau Club de pescuit, si acest club a incheiat un protocol cu noi, puteti iesi mult mai ieftin ! Dar daca Asociatia D-voastra nu a manifestat interes, nu poate fi vina mea !

Sus

Subiectul mesajului: Re: SACEL 4 A INCEPUT REPOPULARILE PENTRU STATIONAR
MesajScris: 12 Mar 2010, 15:59 
Neconectat

La Cornesti si la balta Ben , este 20lei/zi / pescar ! :roll:

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 16:24 
Neconectat

sa nu mai calculam benzina ,mancarea care o dam la pesti deci toate consumabilele pt o zi de pescuit nush ce sa zic si pe criza asta.... :roll: :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului: TARIFE SACEL 4 A
MesajScris: 12 Mar 2010, 16:53 
Neconectat

sapsiluap scrie:
La Cornesti si la balta Ben , este 20lei/zi / pescar ! :roll:

VORBIM DE PISTE DE STATIONAR, SI NU DE BALTI !!!

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 16:58 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:
care-i diferenta? pe acele "balti" s-au tinut sute de concursuri de stationar si momentant sunt printre cele mai bune din tara!

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 17:44 
Neconectat

d-nule logitax, eu va inteleg pe d-voastra,dar ca balta si acest sistem pe care il practicati d-voastra sa fie o reusita d-voastra aveti nevoie de un flux continuu pe balta si concursuri cat mai multe...ori fluxul il obtineti printr-o taxa de 25-30ron...
va pot da un exemplu concret, in jud Iasi unde un patron de balta a pus taxa de 80ron la catch&release in prealabil fiind 200ron...a renuntat pana la urma la aceasta idee :) ...
serios acum daca in anglia o balta buna costa 7-max 8lire...ar trebui sa trageti si d-vostra concluziile...

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 18:39 
Neconectat

sapsiluap scrie:
:lol: :lol: :lol:
care-i diferenta? pe acele "balti" s-au tinut sute de concursuri de stationar si momentant sunt printre cele mai bune din tara!

Chiar nu este nici o diferenta ?

Eu stiu una, cam de 70.000 de euro (cel putin cit s-a bugetat). Dar va trebui sa aveti rabdare, pina in 9 aprilie, data la care ne-am propus sa deschidem oficial pista de stationar !

Si va rog, pe cit posibil, un comentar bazat pe lucruri reale si daca se poate, mai actualizate ! Pretul de 25 de lei/ pescar/ziua de pescuit, se practica la liber, la Sacel si Mandra din 2006. Si in 2009 ferma Sacel, spre exemplu, a fost vizitata de 17.500 de pescari !

Si daca un pescar, gaseste, ca, alta "balta" este mai ieftina si de aceea poate mai buna, sau mai potrivita Dinsului, nu ma pot supara !

Sus

Subiectul mesajului: REPOPULARILE PE SACEL 4 DE AZI
MesajScris: 12 Mar 2010, 19:27 
Neconectat

Si daca a fost mai frig ca ieri (a batut un vint rece, de la 10.00 si dupa orele 13.00 a nins bine la Mandra), noi am continuat pescuitul de recoltare. Azi au plecat spre Sacel, capturi de crapi si salonte, in primul transport si caras in al doilea.

Miine pauza cu pescuitul, avem alte lucrari premergatoare pescuitului, de facut.

Luni incepem sa recoltam lacul 4 ALAMOR. Caras mare pentru SACEL 4 !!

Invit pe cei care doresc sa vada ! Dar in mod special, pe cei care vor sa pescuiasca cu aprox.20 de lei, sa vina sa vada, cam cum si cit se munceste pentru a aduce un pestisor la dimensiunea de pescuit, de placere !

Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: Oglinda la 9 kg
Image0070.jpg
Image0070.jpg [ 41.34 KiB | Vizualizat de 6257 ori ]
Comentariu fişier: Si pe frig, tot un peste frumos ramine
Image0065.jpg
Image0065.jpg [ 88.46 KiB | Vizualizat de 6257 ori ]
Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 20:05 
Neconectat

d-le logitax, eu nu am incercat sa contestez preturile si costurile, v-am spus exact din experienta proprie, 2 sezoane pescuind in anglia pe astfel de ape si discutand cu managerii fermelor respective si pescarii de rand de acolo...
pe ultima pagina a prezentarii lucrarii de licenta in powerpoint, am citat aventuri la pescuit: un kg de peste valoreaza de zeci de ori mai mult in balta fata de un kg de peste aflat in galantarele pietelor...
poate vom avea ocazia sa stam la un pahar de vorba si sa va povestesc din experienta mea traita in anglia...avem ce invata de la ei, sincer...

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 20:50 
Neconectat

din punctul meu de vedere problema e foarte simpla,cine vrea sa mearga merge cine nu nu.clar este un lucru,costurile sunt mari la o asemenea afacere stiu ca am studiat problema,si-n fond si la urma urmei nimeni nu face munca patriotica.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]