Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 11:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Propuneri Finale 2015
MesajScris: 11 Feb 2015, 08:51 
Neconectat

Vă salut,
cu siguranta că mai sunt si altii nemulțumiți dar din diferite motive nu-si exprimă părerea...eu spre exemplu mi-as fi dorit, de anul ăsta, să particip din nou in campionatul national dar datorita faptului că iarăsi mi-am schimbat locul de muncă si corelat cu distanțele foarte mari de parcurs pe respectiva pistă va trebui să renunt :-(
Totusi nu mi se pare normal să avem trei finale pe o singura pistă...ar mai fi multe de spus dar momentan mă abtin !
O zi bună !

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 11:38 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
In afara de tine...Toni, nu am vazut sau auzit nici o nemultumire fata de programul competitional 2015! Normal ar fi ca minoritarul sa se supuna majoritatii,....sau nu?

judetul cu cei mai multi concurenti activi, dupa spusele dvs e minoritate!?...frumooos!!!

ps.daca doriti sa impartim CN -ul in est si vest o sa venim (AJPS VRANCEA) pe data de 20.02.15 la marea sedinta cu o propunere in acest sens .

aceasta fiind ultima postare pe acest topic

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 12:00 
Neconectat

Dupa statutul Agvps aveti un delegat cu drept de vot la Bucuresti!

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 12:58 
Neconectat

Gresesti Toni! Nu AJVPS Vrancea este asociatia cu cei mai multi pescari de competitie activi! Sunteti abia pe locul 4 ! Dar trebuie sa vezi pescuitul de competitie in asamblu lui ...nu dupa interese! Fii sigur ca voi prezenta si eu la Buc. toata documentatia! Nu are rost sa ne ameninti cu Bucurestiul.Noi vrem binele pescuitului de competitie, ca altfel nu ne adunam de nebuni la Sibiu. Daca voi ne-ati ignorat, nu inseamna ca tot voi aveti dreptul sa va suparati !

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 15:15 
Neconectat

Calcul simplu:

- 2014 la finala B care trebuia sa se desfasoare la Ciuslea, s-au anuntat 24 de concurenti - de aceea nu s-a mai tinut, pentru ca 24 s-ar fi calificat. Finala A fost la Calarasi.
- 2013 la finala A care s-a desfasurat la Varsolt au fost 72 de concurenti, finala a fost la Calinesti Oas.

Din calculele mele, inseamna ca in 2014 „s-au pierdut pe drum” un numar de 72-24 = 48 de concurenti. Eu zic ca 48 de concurenti inseamna aproape un sfert din pescarii de competitie din Romania...

Punem pariu ca anul asta daca ramane asa cum s-a hotarat la Sibiu de cei interesati se va tine si finala B cu un numar de peste 50 de concurenti? ceea ce inseamna ca se vor atrage pescari care s-au lasat!

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 15:34 
Neconectat

Si apropo: eu pentru finala A de anul trecut am facut dus-intors peste 1000 de km...
Daca s-ar fi tinut B-ul pe Ciuslea as mai fi facut peste 700 de km...

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 08:38 
Neconectat

MIHUT eu sunt cu tineeeeee.......te sustin frateeeeee......
Merg si eu la calificari poate nu l-e organizeaza in acelasi timp cu Trabucco.
;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 09:06 
Neconectat

am crezut cu naivitate ca reusesc sa strang cativa pescari braileni si galateni carora sa le starnesc interesul pentru competitia sportiva , barbateasca ...si am reusit...baietii s-au dotat cu un minim , au inceput sa caute informatii, au inceput sa pescuiasca ....am fost naiv ...acum am inteles ca si daca bei o bere te crezi castigator dar tot la toaleta ajungi, daca esti domn...copii ajung in boscheti ...ce legatura are cu pescuitul ...probabil se simte acelasi fior rece la auzirea unei locatii noi, salbatice ...ca in cazul urinarii in boscheti ,probabil...aici nu vorbim de distante , pentru ca bucuria castigarii unui concurs bate orice distanta ...aici nu vorbim de cantitatea de peste prins , din acelasi motiv ...pentru cei ce invoca acest motiv pun o intrebare ...unui campion cu 5 guvizi , nu i se ,, canta,, imnul . ??? sa le fie rusine celor ce anul trecut au anuntat ca se retrag , iar anul asta au prins glas ...de ce ne ascundem , stim cu totii ca orice concurs in partea vestica a tarii avantajeaza strict pescarii de acolo ...este greu sa vii din Muntenia , sa te antrenezi acolo ...ideal ar fi sa stai o saptamana pe pista ...si cu 2-3 drumul ...face-ti socoteala implicatiilor ...sa nu-mi vorbiti de sacrificiile performantei pt ca iar mintiti ...Vera , faci o treaba foarte buna , doar ca nu stii sa inveti oamenii de langa tine sa se bata si sa respecte adversarul .un adversar bun accepta infrangerea cu fruntea sus . In felul asta , Vera , nu promovam pescuitul ...nu vine nimeni din urma si de -aia nu gasim oameni de-o finala ...ai avut curajul sa te bati la Tg -Mures , la Corbu , nu mai tin minte daca ai fost la finala de la Cernavoda dar sunt convins ca ai fost ...parerea mea este ca esti manipulata ...te respect pt ca ai curajul sa spui adevarul chiar daca pierzi . punct .celor cativa copii de langa tine , cei carora le-a fatat capra cand au auzit de varsolt , le transmit ca zorii rasar pentru toata lumea . prietenilor din salaj , oradea , arad , va respect si daca o fi sa ne vedem anul asta o sa-mi incarc portbagajul cu pepene galben pt ca merge cu palinca...un carlig nu iau de acasa ...

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 21:15 
Neconectat

Vera , nu promovam pescuitul ...nu vine nimeni din urma si de -aia nu gasim oameni de-o finala ...ai avut curajul sa te bati la Tg -Mures , la Corbu , nu mai tin minte daca ai fost la finala de la Cernavoda dar sunt convins ca ai fost ...parerea mea este ca esti mani pulata
Nea Nitu vorbesti urat! ;)

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 22:38 
Neconectat

Nea Zamfi...si daca nu ne cunoastem eu nu ma supar pt gluma ta ....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]