am crezut cu naivitate ca reusesc sa strang cativa pescari braileni si galateni carora sa le starnesc interesul pentru competitia sportiva , barbateasca ...si am reusit...baietii s-au dotat cu un minim , au inceput sa caute informatii, au inceput sa pescuiasca ....am fost naiv ...acum am inteles ca si daca bei o bere te crezi castigator dar tot la toaleta ajungi, daca esti domn...copii ajung in boscheti ...ce legatura are cu pescuitul ...probabil se simte acelasi fior rece la auzirea unei locatii noi, salbatice ...ca in cazul urinarii in boscheti ,probabil...aici nu vorbim de distante , pentru ca bucuria castigarii unui concurs bate orice distanta ...aici nu vorbim de cantitatea de peste prins , din acelasi motiv ...pentru cei ce invoca acest motiv pun o intrebare ...unui campion cu 5 guvizi , nu i se ,, canta,, imnul . ??? sa le fie rusine celor ce anul trecut au anuntat ca se retrag , iar anul asta au prins glas ...de ce ne ascundem , stim cu totii ca orice concurs in partea vestica a tarii avantajeaza strict pescarii de acolo ...este greu sa vii din Muntenia , sa te antrenezi acolo ...ideal ar fi sa stai o saptamana pe pista ...si cu 2-3 drumul ...face-ti socoteala implicatiilor ...sa nu-mi vorbiti de sacrificiile performantei pt ca iar mintiti ...Vera , faci o treaba foarte buna , doar ca nu stii sa inveti oamenii de langa tine sa se bata si sa respecte adversarul .un adversar bun accepta infrangerea cu fruntea sus . In felul asta , Vera , nu promovam pescuitul ...nu vine nimeni din urma si de -aia nu gasim oameni de-o finala ...ai avut curajul sa te bati la Tg -Mures , la Corbu , nu mai tin minte daca ai fost la finala de la Cernavoda dar sunt convins ca ai fost ...parerea mea este ca esti manipulata ...te respect pt ca ai curajul sa spui adevarul chiar daca pierzi . punct .celor cativa copii de langa tine , cei carora le-a fatat capra cand au auzit de varsolt , le transmit ca zorii rasar pentru toata lumea . prietenilor din salaj , oradea , arad , va respect si daca o fi sa ne vedem anul asta o sa-mi incarc portbagajul cu pepene galben pt ca merge cu palinca...un carlig nu iau de acasa ...
|