-mi-am permis sa intervin, ca sa inteleaga toata lumea despre ce e vorba; daca gresesc in afirmatii, il rog pe logitax sa ma corecteze.
as dori sa incep cu o lista de probleme si obiectii care au aparut in activitatea competitionala de stationar din Romania:
1-locatia e prea departe pt. concurentii din judetul X.
2-locatia nu are suficienta populatie piscicola;nu are" peste de concurs"(platica, babusca).
3-locatia nu are acces auto pina la stand si trebuie carat echipamentul.
4-daca ploua se formeaza noroi....
5-malurile nu sunt drepte-deci, unii concurenti ,vor pescui mai in fata decat ceilalti
6-locatia nu are in apropiere o cazare decenta pt toti concurentii.
7-locatia nu are suficient spatiu pt a se putea inscrie la concurs toti care doresc asta
8-pista nu are adincime egala pe toata lungimea sectoarelor(standul 10 si 15 sunt castigatoare dinainte de a incepe concursul, iar 2 si 8 nu au peste)
-aceasta lista poate continua ; in iarna m-am deplasat impreuna cu alti colegi la locatia care face subiectul acestui topic si am discutat cu administratorul, ajungand la solutii care exclud problemele mai sus mentionate.Aceste solutii necesita timp bani si preocupare pentru a face prin acest proiect ce-a mai buna pista de stationar de la noi.
1-locatia se afla in centrul tarii
2-pista va fi populata cu 30% crap si caras si 70%platica babusca si rosioara
3-se va face drum pietruit de acces pina la fiecare stand
4-standurile vor fi cu gazon, respectiv pontoane
5-malurile vor fi drepte
6-cazarea se poate face in conditii decente , in apropiere si fara costuri mari
7-locatia va putea gazdui peste 75 participanti ceea ce inseamna ca se va putea organiza si o finala la echipe
8 pista va avea adincime egala pe toata lungimea sectoarelor
-sunt sigur ca acest proiect, daca va fi finalizat in conditiile amintite va fi un succes si o mare oportunitate pentru sportivii de stationar din Romania sa-si arate adevarata valoare.
- cred ca ar trebui sa incurajam si sa ajutam aceasta initiativa, nu sa aruncam cu afirmatii contra,nefondate si fara o analiza in prealabil ,( asa cum avem obiceiul si cum s-a facut in alte cazuri)