Gasesti ochelari foarte buni la firmele producatoare de scule si accesorii pentru pescuit. Sincer sa iti fiu, eu unul nu inteleg de ce ai da 200 lei pe o pereche pe care sa o folosesti la pescuit .... daca ar fi sa o folosesti si cu alte ocazii , ok , o inteleg... styling ...
Diferentele principale intre ochelarii de designer ( polaroid, police etc ) , pe langa forma , au lentila din sticla , cei pentru pescuit, in marea majoritate au lentila din polimer. Ceea ce este cu adevarat important este ca ochelarii sa fie neutri dpdv al dioptriei si sa nu distorsioneze imaginea ( precum aia de ii castigi la punga de pufuleti.. cand ii pui la ochi zici ca mergi pe luna si calci numai in cratere) .
Eu am avut Rapala, foarte ok pana s-au rupt , acum am o pereche de ESP Clearview care isi fac admirabil treaba la fabuloasa suma de ... 61 lei. In banii astia ai si curea si toc de protectie
.
Subscriu si eu pentru culoarea maronie " amber" . Ai vizibilitate buna chiar si in conditii de luminozitate slaba si este o culoare destul de odihnitoare, poti purta ochelarii toata ziua fara sa te jeneze ceva ....