fac doar presupuneri, dar nu poate fi vorba in niciun caz de concesiune, legea spune ceva de genul ca apele curgatoare mai lungi de 5 km (inclusiv albia majora ) si cele satatoare mai mari de 5 ha cred, nu pot fi concesionate, dar pot fi folosite in niste conditii dar accesul nu poate fi restrans, oricum ramane de vazut ce inseamna " program de management " , dar treaba cu curtea mea clar nu se poate, e a statului administrata de ANPA, si sub administratia agvps nu mai revine ca nu avea rost sa le-o ia de la bun inceput, dar cine stie ce se intampla pe la usile din spate ale ministerelor, teoretic modelul asta de administrare e prin companii de stat care au un birou la unul sau mai multe ministere ( ex AND la ministerul transporturilor ), compania nationala de drumuri are in administrare, in sensul ca raspunde direct in fata ministrului, toate drumurile nationale si altele, si lucreaza cu, ofera consultanta, inspecteaza, dirijeaza disverse societati comerciale pentru intretinerea drumurilor in administrare, si tot ei emit rovignete celor care le folosesc; daca pentru deszapezire dau in " grija" sectoare unor diverse societati in baza unei licitatii desigur, tot AND raspunde direct de polei. daca apele au trecut de sub administrarea agvps la ANPA, inteleg ca un minister isi asuma raspunderea si totodata face investitii in sectorul asta, poate din cauza asta a stat atatia ani in grija asociatiilor pentru ca ar fi trebuit sa se faca investitii,
asta inteleg eu un simplu pescar din treaba asta, sunt curios ce pare aveti
daca e asa atunci nu poate fi decat un lucru bun pentru agvps sa isi arate in continuare performanta in competitii( ce nu poate fi negata ) , atentia fata de membrii sai si dorinta de protejare a naturii ( la astea doua ...
), si ar avea toate atuurile fata de alte asociatii, traditia, organizarea, experienta etc, dar teoretic trebuie sa se faca transparent prin " programe de management " binepuse la punc, nu ?
dar pe bune, nu prea tine vrajeala de data asta, pentru ca la capitolul transparenta federatia sta cam foarte bine