Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 16:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii
MesajScris: 15 Apr 2010, 19:54 
Neconectat
Moderator global

Stiti ca in Germania permisul de pescuit se ia mai greu decit permisul de conducere ????? ..sau cel putin asa era acum citva ani cind am vorbit cu pescari de acolo . Si nici nu ati vrea sa stiti cit costa sa fiii pescar acolo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Noi ne vaicarim ca platim mizerabila suma de 60-70 lei pe an pentru un permis . As fii de acord sa platesc si 1.000 lei pe an dar sa stiu ca din Virsolt nu se mai duc carasi acasa cu sacul , pe Mures nu se mai branconeaza , nu mai vine tot ghiolbanu cu o legatura de bete rusesti si le insira pe 30 de metri etc ...si daca cineva vrea peste ...LA METRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 15 Apr 2010, 21:06 
Neconectat

Nici eu nu ma refeream la pret. As plati si taxa pe ape concesionate de asociatii cum se intampla afara daca as sti ca oamenii isi fac treaba. Dar nu e cazul in momentul de fata. Pana nu se reglementeaza atributiile asociatiilor banii aia in plus sunt... in plus.

http://thegreatgudgeonhunt.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 15 Apr 2010, 21:37 
Neconectat

Mi-a placut ce a postat apsfishing!

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010, 06:27 
Neconectat

@ Uszkay Istvan
Multumesc de apreciere :)

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010, 10:24 
Neconectat

Si mie mi-a placut :lol:

Cica Ion avea o prietena de vreo 20 de ani. Vecina lui pe care o chema Maria. Maria era indragostita de el si cam trista de felu ei ca nu a luat-o de nevasta in tot timpu asta. Asa ca intr-o zi ii zice lu Ion:
"Ionica, suntem de atata timp impreuna... de ce nu vrei sa te insori cu mine?"
"Marioaro, sa-ti spun drept, arati inca bine, esti de treaba si eu sunt cam lenes sa mai caut pe cineva la varsta asta. Ai numa o problema: esti alcoolica. Daca renunti la bautura te iau de nevasta."
"Ioane, pot sa las bautura. Da tre sa ma iei de nevasta inainte sa fac asta. Altfel nu pot sa ma las."
"Pai de ce nu te poti lasa de baut inainte?"
"Pentru ca "standardele" cumpatarii se pot implementa doar pe o structura construita pe o casnicie."

http://thegreatgudgeonhunt.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010, 11:00 
Neconectat

domnii care au asociatii sunt rugati sa inteleaga ca trebuie sa faca ceva pentru a atrage pescarii. altceva decat vanzarea permiselor. au nevoie de ape proprii. daca sunt lacune in legislatie, pecarii individuali nu pot face mare branza, pentru ca nu au putere si cunostintele si relatiile necesare. insa asociatiile le au. deci, doar asociatiile au puterea sa faca sa le fie bine. asociatiile trebuie sa convinga oamenii ca este mai bine pe apele lor decat pe apele publice. pana atunci, cel mai bine e tot pe apele publice si cu cei 30 de lei. daca aveti nevoie de sprijinul nostru, cereti-l si il veti primi!!
spuneti ca cei 30 de lei sunt ridicoli. nu, ridicol e ca eu sa pescuiesc legal cu 30 de lei si langa mine sa pescuiasca legal cineva care a platit 100 de lei. e avantaje are el fata de mine? ZERO!!!!

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010, 16:51 
Neconectat

http://www.agvps.ro/informatii2.php
Da clic unde scrie Comunicat de presa Continuare si apoi clic unde scrie ok

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010, 18:47 
Neconectat

adi suciu scrie:
Stiti ca in Germania permisul de pescuit se ia mai greu decit permisul de conducere ????? ..sau cel putin asa era acum citva ani cind am vorbit cu pescari de acolo . Si nici nu ati vrea sa stiti cit costa sa fiii pescar acolo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Noi ne vaicarim ca platim mizerabila suma de 60-70 lei pe an pentru un permis . As fii de acord sa platesc si 1.000 lei pe an dar sa stiu ca din Virsolt nu se mai duc carasi acasa cu sacul , pe Mures nu se mai branconeaza , nu mai vine tot ghiolbanu cu o legatura de bete rusesti si le insira pe 30 de metri etc ...si daca cineva vrea peste ...LA METRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA!,Ba!...BA!......BA!....ca sa nu-ti zic altfel!!!...ce ai cu Germania!!!!....care este exact ...extrema opusa ;) ....da cu alea... unde nu tre sa platesti...NIMIC!!!!...cum ramane...sa fi ajuns romanul...la limita de jos a...Bun Simtului!!!!!...daca asa "E"...retractez...atunci nu te mai ...injur :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010, 19:34 
Neconectat
Moderator global

mircea13 scrie:
http://www.agvps.ro/informatii2.php
Da clic unde scrie Comunicat de presa Continuare si apoi clic unde scrie ok

Nu te supara , in afara de limbajul usor lemnificat , cam au dreptate... Pescuiesti pe ape de munte? Unde erai controlat acum 2-3 anu zilnic , daca ai autorizatie , daca ai mai mult de 2 muste , dimensiunea minima , etc??? Acum , nimeni nu mai are voie sa intrebe... Ce-i aia fly , cand exista ramele???Ce sportivitate cand exista mitocani si foamea-i mare???
Se duce inceeeet , dar siiiigur , totul in puuulaaa... :( :( :( :(

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC [ DST ]