Pescuit Stationar

Acum este 01 Ian 2025, 01:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: INCREDIBIL DAR ADEVARAT
MesajScris: 14 Dec 2010, 15:31 
Neconectat

Astazi am fost chemat la Parchet in urma ultimului Dosar penal pe care impreuna cu Politia l-am facut la 2 asa zisi pescari pe care i-am depistat dind la ( grebla , hita )folosind ancore pe riul Mures .
Am intrat in biroul Procurorului unde i-am relatat ca imi sustin declaratia pe care am dato la sediul Politiei in timpul anchetei penale care a avut loc .
Incredibilul acum urmeaza :
Procurorul imi arata declaratia pe care au dato cei 2 asa zisi pescari la sediul Politiei unde s-a facut ancheta .
In declaratie erau amenintati cei 2 Politisti care au fost cu mine in momentul cind i-am surprins pe cei 2 braconieri cu plingeri penale pentru :Abuz in timpul serviciului , solicitind in acelasi timp restituirea celor 2 lansete care au fost confiscate de catre Politie .
Si acuma BOMBA:
Cei 2 motivau ca legea le da voie sa foloseasca maxim 2 cirlige iar ei foloseau doar 1 ancora.
La plecare m-am inteles cu Procuroru sa ii arat pe malul unei ape ce inseamna diferenta dintre a pescui normal la fund si metoda folosita de cei 2 . Procurorul nefiind pescar .

Sus

Subiectul mesajului: Re: INCREDIBIL DAR ADEVARAT
MesajScris: 14 Dec 2010, 16:35 
Neconectat

Pai procuroru nu poate citi in lege ca orice modalitate de a rani pestele, inafara de pescuitul sportiv, inseamna braconaj????

Sus

MesajScris: 14 Dec 2010, 17:04 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Pai procuroru nu poate citi in lege ca orice modalitate de a rani pestele, inafara de pescuitul sportiv, inseamna braconaj????

Benu..treaba este destul de simpla... poti cita direct din lege care spune ca orice tip de pescuit care are ca urmare ranirea pestelui ( agatare, intepare, lovire, taiere) este ilegal si se considera apriori braconaj!

Sus

MesajScris: 14 Dec 2010, 18:42 
Neconectat

au stiut cum sa puna problema si vor scapa daca nu au avut peste cu urme de agatare in traista. dealtfel vor scapa oricum pt ca acest tip de infractiune se dovedeste f greu . legea este ambigua. daca aveau 3 ancore erau mancati , cu una sau 2 scapa. mai ales daca ,, pescuiau la avat si din neindemanarea lor le-a furat avatul fulgul,, . si nu aici este raul ci in faptul ca alta data agentii aia se vor gandi de vreo 5 ori inainte sa le mai zica ceva.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2010, 21:36 
Neconectat

nutzu_z scrie:

Procurorul habar nu avea cu ce se maninca pescuitul , nu a avut ocazia sa vada un bat de pescuit de aproape .
M-ia recunoscut ca pentru el pescuitul este ca un SF. Tocmai de acea i-am propus sa-i arat pe malul apei practic metodele de pescuit atit , legale cit si pe cele ilegale cu cea ce a fost de acord .
Voi reveni cu amanunte pe masura ce se deruleaza ancheta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]