Pescuit Stationar

Acum este 09 Ian 2025, 13:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CALUGAR BRACONIER
MesajScris: 28 Dec 2010, 13:31 
Neconectat

greere scrie:
te inseli :( :( :(
numai prin rugaciune poate fi starpit braconajul :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
....

le dai in gura pana se roaga de tine sa te opresti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Greere aia e rugaminte nu rugaciune!!!! :lol: :lol: :lol:.. da' metoda mi se pare destul de buna!!!

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 13:49 
Neconectat

mai grele cu treburi dastea dar ideea se intelege :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 16:08 
Neconectat

truia scrie:
Nitu V scrie:
....DUMNEZEU ne da un ragaz dupa fiecare ticalosie pe care o facem . ragaz care ne este necesar sa constientizam prostia facuta , sa cerem iertare , si sa ne indreptam . ragaz care difera ca si timp de la om la om in functie de credinta lui cea dreapta . totodata se tine cont de gravitatea pacatului. dupa expirarea acestui ragaz primim prima forma de pedeapsa ....ne imbolnavim...ma opresc si nu spun mai departe ... :oops: :oops: :oops:

Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine...cel putin nu in totalitate.... ceeace sustii tu mai sus este esenta doctrinei neoprotestante ( simplu numita de romanii ortodocsi "pocaiti"... si e limpede de unde vine numele!!!) care a umplut lumea de adepti... de ce? simplu: pentru ca este exact ce-si doreste pacatosul!!!

Adica orice ai face..nu conteaza cat de grav...iertarea iti este la indemana!!!..trebuie numai sa ceri iertare suficient de repede, cat mai mult si cat mai tare... si cu ceva parale( cat mai multe...eventual 10% din tot ce ai!!) la cutia milei!!! si gata!!! esti iertat!!... mie mi se pare o adevarata ipocrizie (exact ca si iertarea de pacate oferita de papa contra cost!!!!) care n-are nimic de-a face cu doctrina crestina pur umana si umanitarista!!

Eu cred ca acceptarea divinitatii trebuie sa te conduca spre bunatate..spre a nu face rau!!!..pai daca stii dinainte ca orice faci ti se iarta daca te pocaiesti la maxim...pai unde doamne iarta-ma este indemnul de a nu face rau!!!

Exact asta vrea si omul prin firea lui... sa stie ca intotdeauna este o cale de iesire si o iertare dupa orice pacat oricat de mare (chiar si crima!!)... si cum ortodoxia nu ofera acest lucru... sectele neoprotestante s-au grabit sa vanda asa ceva amatorilor, contra 10% din venituri!! ;) ....pare un targ destul de corect: parale contra liniste sufleteasca

Am vazut si cunoscut mii de oameni care n-aveau frica decat de Dumnezeu!!... in ideea ca orice altceva li se iarta daca se pun bine cu El prin pocainta si rugaciune!!!..dupa mine astfel de caractere sunt mult mai prejos decat aia care nici de Dumnezeu n-au frica!!!...

vad multe probleme in ceea ce ai scris mai sus . nu sunt preot , pastor , si nu voi cere nimanui bani necesari pt asi dovedi credinta .... :lol: care dealtfel nu trebuie dovedita dupa parerea mea.
esenta postarii tale cred ca este urmatoarea ...nu conteaza purtarea mea ...ma pocaiesc ....sunt iertat ...o iau de la capat. :lol: :lol: :lol: mare greseala ....iar raspunsul il dai tot tu. ;) ...acceptarea divinitatii trebuie sa te duca spre bunatate...asa ai scris ...si daca accept divinitatea :lol: sau ma pocaiesc :lol: si devin un om bun....atunci cum voi gresi in continuare? nu am cum pt ca acum sunt un om bun. ;) cererea de iertare se face din suflet , cu multe lacrimi, si un comportament adecvat si nu dupa o simpla spovedanie eventual o farfurie cu coliva si o lumanare .

problema este -cred eu- mult mai complexa si cu implicatii mari in viitorul familiilor noastre sau al interactiunii dintre noi si societate. vorbesc de iertarea pacatelor. biocampurile sunt dovedite stiintific dar stiinta nu a stiut sa spuna de ce la unii biocampul in general are culori deschise si este curat , uniform - oare de ce sfintii din icoane au un cerc auriu deasupra capului? , iar la altii este intunecat ,diform sau cu pete? nu trebuie sa zici ca mine ...doar trebuie sa te informezi despre subiect.
acest biocamp al nostru este un ,,ceva ,, pe care se intiparesc gandurile , faptele , vorbele noastre. cred ca faci legatura oameni buni -biocamp curat. dar ce facem daca in acest biocamp murdar si diform al mamei apare biocampul fatului...este mai complicat decat sa semnezi ca donezi 10 % :lol: :lol: :lol: GLUMESC DESIGUR...dar preotii ortodocsi nu glumesc atunci cand spun de pacatul parintilor asupra fiilor. :lol:
deci orice gand rau ne murdareste acest biocamp , daca gandul este indreptat catre DUHUL SFANT atunci ne curatam de murdarie f greu , daca este indreptat spre o persoana mai osor si asa mai departe . de aceea ne invata biblia ca ,, sa nu apuna soarele peste mania ta.,,...si care-i problema daca-i murdar biocampul ? este ...pt ca acest biocamp influenteaza starea de sanatate iar asta este cea mai mica problema.de aceea nu-si explica doctorii de ce a reaparut un cancer dupa ce a fost tratat cu brio ...sau a disparut in 3 luni fara medicamente. simplu ...in primul caz omul nu si-a curatat biocampul prin schimbarea modului de viata iar in al doilea a facut-o. cum ? ne invata IISUS ...,, credinta ta te-a vindecat femeie,, -este vorba de femeia canaaneanca.
revin...orice gand rau impotriva calugarilor se rasfrange asupra noastra. :lol: :lol: :lol: :lol: mai ales ca nu putem schimba situatia....ei isi vor primi pedeapsa stati fara grija. in shimb , nu stiu cum dar putem face propuneri legislative , facem un partid al pescarilor , un ong ---nu sunt beat dar printre noi sunt si oameni care se pricep ...toata tara din arad in delta ne plangem ca se braconeaza ,este adevarat dar nu ne foloseste numai daca plangem. nu ne ajuta nimeni .

pentru cei ce se plictisesc in casa pot lectura LAZAREV. are mai multe carti scrise dar f bine explica fenomenul in ,, REGLAREA BIOCAMPURILOR,,,

prin natura serviciului fac testari psihologice o data la 6 luni si niciodata in 18 ani de munca nu am avut probleme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aveti grija ce ganditi despre mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apropo :lol: :lol: :lol: :lol: vrea cineva sa doneze 10% :lol: :lol: :lol: :lol:

si nu ma las dar lui greere o sa-i explic vreodata de ce era sa lesine la un concurs de pescuit cu toate ca el a dat vina pe caldura ca si cum nu toti concurentii stateau in caldura sau ar fi fost prima data cand il batea soarele in cap :lol: sau ce s-a intamplat de a facut mansa de 1 la trabucco si in a2a cat ? sa spuna el si sa n-o dea pe GIGI ca nu are nici o legatura.

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 16:51 
Neconectat

eu AM LESINAT la 2 concursuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iar la trabucco stiu de ce m-am dus in cap ;)

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 17:35 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: atunci poate o sa-ti explic de ce ai luat in momentele alea ,niste decizii nepotrivite. :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 18:33 
Neconectat

Nitu..amesteci cam prea mult religia cu datul la peste!.... daca tot pescuitul e o chestie de Duhul Sfant inseamna fara doar si poate ca Benzar are cea mai tare relatie cu Duhul Sfant si n-a facut nici un pacat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .. eu zic sa nu banalizam intr-atata pe Dumnezeu si sa-l amestecam in concursurile de pescuit!!!... ;)

Cat despre Greere si Trabucco te anunt in mod oficial ca Duhul Sfant n-are nici o treaba in asta... dimpotriva eu am o mai mare influenta decat Duhul Sfant in ceea ce s-a intamplat..asta pentru ca eram chiar langa Greere care era cap de sector..stii ce s-a intamplat?..pai ia sa-ti spun eu:
Eu cam prindeam peste dupa peste si mai toti ailalti se uitau la mine si-i numarau..asta vreo 2 ore...dupa care am facut o gresala mare!..(nu spun care!!)...pe care Greere n-a vazut-o!..au vazut-o in schimb Gigi Moroiu si Marius Barla si i-au dat indicatii lui Greere cam ce-ar trebui sa faca ca sa profite de gresala mea... si s-a pus Greere pe prins mana-si-bucata cum se spune iar eu din momentul ala n-am mai prins absolut nimic pana la sfarsitul mansei!
Mi-a si zis Gigi la sfarsit: sper ca nu te superi ca i-am mai zis ce si cum lui Greere!!..cum sa ma supar frate am zis eu cat se poate de sincer!!! asa e la concurs de ce m-as supara?...a doua zi l-am rugat pe Benzar sa-mi spuna si mie de ce s-a intamplat ce s-a intamplat!..si asa am mai invatat ceva!

Si daca Greere a lesinat ..iar n-are absolut nici o legatura cu duhul sfant!... sa fim seriosi! ;)

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 18:39 
Neconectat

Mamaaaaaaaaaaa ce idee mi-a venit referitor la asta!!!!!

Tudoseeee, Suciuleee...gata am rezolvat problema cu echipa nationala..n-o mai face Benzar... nuuu, nici vorba!!!

Vorbim cu Patriarhul Daniel sa ne faca el una dupa toate canoanele bisericesti, in functie de pacatele fiecaruia, si n-avem cum sa mai dam gres! castigam fara probleme Campionatul mondial din Italia! :lol: :lol: :lol:

..... asta daca nu carecumva pe-a italienilor o face chiar papa care pare a fi mai tare in biocampuri decat Daniel al nostru... dar si in acest caz locul doi il avem asigurat!!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 19:04 
Neconectat

truia scrie:
Mamaaaaaaaaaaa ce idee mi-a venit referitor la asta!!!!!

Tudoseeee, Suciuleee...gata am rezolvat problema cu echipa nationala..n-o mai face Benzar... nuuu, nici vorba!!!

Vorbim cu Patriarhul Daniel sa ne faca el una dupa toate canoanele bisericesti, in functie de pacatele fiecaruia, si n-avem cum sa mai dam gres! castigam fara probleme Campionatul mondial din Italia! :lol: :lol: :lol:

..... asta daca nu carecumva pe-a italienilor o face chiar papa care pare a fi mai tare in biocampuri decat Daniel al nostru... dar si in acest caz locul doi il avem asigurat!!!! :lol: :lol: :lol:

Patriarhul nu va fi de acord pt ca a fost propus ca sa fie ministru aparari nationale comasat cu ministru de interne..... si a si acceptat :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Dec 2010, 20:39 
Neconectat

truia scrie:
Nitu..amesteci cam prea mult religia cu datul la peste!.... daca tot pescuitul e o chestie de Duhul Sfant inseamna fara doar si poate ca Benzar are cea mai tare relatie cu Duhul Sfant si n-a facut nici un pacat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .. eu zic sa nu banalizam intr-atata pe Dumnezeu si sa-l amestecam in concursurile de pescuit!!!... ;)

Cat despre Greere si Trabucco te anunt in mod oficial ca Duhul Sfant n-are nici o treaba in asta... dimpotriva eu am o mai mare influenta decat Duhul Sfant in ceea ce s-a intamplat..asta pentru ca eram chiar langa Greere care era cap de sector..stii ce s-a intamplat?..pai ia sa-ti spun eu:
Eu cam prindeam peste dupa peste si mai toti ailalti se uitau la mine si-i numarau..asta vreo 2 ore...dupa care am facut o gresala mare!..(nu spun care!!)...pe care Greere n-a vazut-o!..au vazut-o in schimb Gigi Moroiu si Marius Barla si i-au dat indicatii lui Greere cam ce-ar trebui sa faca ca sa profite de gresala mea... si s-a pus Greere pe prins mana-si-bucata cum se spune iar eu din momentul ala n-am mai prins absolut nimic pana la sfarsitul mansei!
Mi-a si zis Gigi la sfarsit: sper ca nu te superi ca i-am mai zis ce si cum lui Greere!!..cum sa ma supar frate am zis eu cat se poate de sincer!!! asa e la concurs de ce m-as supara?...a doua zi l-am rugat pe Benzar sa-mi spuna si mie de ce s-a intamplat ce s-a intamplat!..si asa am mai invatat ceva!

Si daca Greere a lesinat ..iar n-are absolut nici o legatura cu duhul sfant!... sa fim seriosi! ;)

pai daca-L implic pe DUMNEZEU in cea mai mica si neinsemnata activitate a mea nu inseamna ca-L BANALIZEZ . dupa sistemul meu de valori inseamna ca-mi sacralizez viata . chiar imi doresc acest lucru.
daca greere nu se supara ii spun cum gandesc eu....cand a venit la concurs era detasat de eveniment intr-o oarecare masura . venea sa se bata dar nu ar fi pariat ca face mansa de 1. culmea umilintei a fost cand a vazut ca maty , alinb , daca nu ma insel rancu era tot in sector ....prindeau iar el isi dorea sa nu se faca de ras . toate acestea l-au facut sa primeasca ajutor . daca nu era gigi era altcineva. nu stiu daca si marius ...parca tin minte ca era prin sectorul a in momentul ala. in fine a castigat....daaaar a 2a zi s-a umflat in pene si a crezut ca poate sa duca o lupta maaaare. a devenit orgolios , mandru si a cazut tocmai de la inaltimea aia de pe 1 . nu mai tin minte sau a picat tot in sectorul ala . ? as putea sa caut in arhiva postarilor.
a fost o lectie despre agonie si extaz spun unii ...eu as spune ca despre mandrie si umilinta. si altele. o lectie neinvatata se va repeta de cateva ori in viata . cand o intelegem deja suntem batrani . de aici intelepciunea batraneasca.
chiar nu i s-a parut ciudat ca a lesinat tocmai la concursurile pt care se pregatise f mult si nici nu concepea ca nu o sa castige . sunt sigur ca are analize normale sau cel mult nu dau de banuit ca-l apuca lesinul asaaa pe strada. iata alta lectie neinvatata si repetata . oridecate ori v-a gandi la fel ca la inceputul acelor 2 concursuri... doamne fereste.
din cate observi nu am spus ca l-a lovit duhul sfant in cap ...a fost un reglaj al biocampului. citeste si te informeaza cu privire la ce ti-am spus ....daca vrei poti sa-mi trimiti si o adresa de mail si-ti voi trimite un filmulet despre rusul asta - lazarev :lol: - si mai vorbim.
nu-mi permit sa vorbesc despre benzar sau altcineva si nu am voie sa critic pe nimeni dar daca tot cunosti multi oameni participanti la mondiale poate ne povestesti cum erau sa se bata - cafteasca pe acolo. sau cum pescuiau cu elastic de 2-2,4 la platicuta. poate o sa spui imposibil....dar sa stii ca si in acele cazuri s-au reglat niste chestii care tin de atitudinea emotionala avuta inainte de concurs . si se pare ca iar nu ne invatam lectiile pt ca tot se intampla inclusiv cu cei mici.
dealtfel nici DUMNEZEU nici DUHUL SFANT nu se amesteca in deciziile noastre si nu conteaza directia pe care mergi ci mai mult drumul pe care il alegi.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2010, 01:07 
Neconectat

Hai ca denaturam de la topic care era despre braconieri si nu vreo dizeratie teologica.... si de unde ai scos-o p'asta cu cafteala la echipa nationala???.... eu n-am auzit frate de nici o cafteala si nici nu cred sa fi fost cazul de asa ceva... vad ca ai analizat totul..elastice, linii... pai ia vezi ca poate in noua schema de echipa nationala s-a bagat si vreun post de paranormal ca sa-i ajute cu flacara violet!!!...

In ceea ce ma priveste , daca vad vreun braconier (si daca si pot!! ;) ) ii trag vreo doua suturi in cur...te las pe tine sa-l inveti ce e cu rugaciunile...iar lazarev ala, care sigur habar n-are de pescuit, ma lasa absolut rece asa ca nu-mi trimite nici un film ca nu ma intereseaza!

Si sincer, cand ma duc la pescuit prefer sa citesc DECLIC PECHE caci ma indoiesc ca in Biblie spune ceva despre monturi si nade!...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]