Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 16:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: incat incet AVP-istii raman singuri pe parcela lor
MesajScris: 03 Mar 2010, 17:56 
Neconectat

mah. i-am facut eu comunisti? i-a facut ma-sa :lol: :twisted: :lol: si am specificat acolo "daca stergeti s-ar intelege ca sunteti niste comunisti imputiti" :lol: ;) :twisted: deci nu a fost o acuzatie directa ci ei au ales sa fie ce sunt de fapt. ;) :twisted: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010, 18:22 
Neconectat

Bine "sefu"...da reciteste ce ai scris tu ...si de unde m-am inspirat ...EU :roll: :oops: ...si recunoaste ...ca "pute"-am intelege si asta... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Apropo,anunta-l tu pe Domnisorul....ca este marfa noua ...pe drum :idea: :lol: :lol: :lol: .Vezi sa nu-ti scape printre degete...iara ;) :roll: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Mar 2010, 10:46 
Neconectat

Vije,este prima data cand nu sunt de acord cu tine,pana acum ;) ...de fapt am mai fost odata :lol: ,da asta nu mai conteaza acum...din pacate faci o gresala "monumentala" ...comparand actualii AVP-isti...cu fosti "Comunisti"...din cauza carora sa plecat de pe forumul AVP....si care nu sunt nimeni altii decat "domnii" de pe forumul SuperPescar...cum bine sti ;)
In consecinta...comentariul tau...din punctul meu de vedere nu face altceva decat sa-i acuze...pe "domnii" de la ........... ;) ca fiind comunisti si iubitori de "osanale"...disculpandu-i pe actuali AVP-isti ...de greselile "regilor" predecesori.
p.s. ce zici pot sa inteleg asa :?: :roll: ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:[/quote]

aaaa frateeeeeeeee, stai asa ca nu citisem bine postul tau :twisted: :lol: :mrgreen: departe de mine sa iau apararea fostilor pentru ce se intampla pe siteul AVP in vremea lor...stiu foarte bine cum erau cu foarfeca intr-o mana si cu guma in cealalta ;) :twisted: astea nu se uita.... dar daca ASTIA "noi" aveau mai multa minte nu repetau greselile celorlalti...asta insemna progres... pe cand ei sunt mai dihai ca primii :lol: :lol: :lol:

P.S. poti sa intelegi orice atata timp cat pescuim si vb aceeasi limba "pescareasca' " am mai scris si in alte posturi ca orice critica la subiect mai devreme sau mai tarziu inseamna progres ;) :twisted: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Mar 2010, 22:05 
Neconectat
Moderator global

Vije , nu te-ai saturat??? Poti continua , nu-i problema , dar nu ti s-a inmuiat??? Ce tablete iei??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Doar culoarea lor spune-o... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Mar 2010, 19:43 
Neconectat

alintudose scrie:
Vije , nu te-ai saturat??? Poti continua , nu-i problema , dar nu ti s-a inmuiat??? Ce tablete iei??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Doar culoarea lor spune-o... :lol: :lol: :lol:

frate 3 roz si esti fericit HAHAHAHA chiar nu am nimik cu nimeni :oops: sincer :oops: nici unul nu este mai bun ca celalalt :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]