Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 16:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCAR MODERN NR.109
MesajScris: 22 Mar 2010, 13:19 
Neconectat
Moderator global

merlin scrie:
ba daca era interviu cu Gutza era mai valoros HAHAHAHA :twisted: Petrisor are dreptate :twisted: :lol: :twisted: :mrgreen:

Rugam pensionarii sa se abtina de la comentarii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cei care cind povestesc ceva si incep cu ..."am fost odata pescar...tralalala " ....nu-s concludenti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 13:23 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
Uszkay Istvan scrie:
A aparut nr.109, in care gasiti la pag.34-35 un interviu cu maestrul Seffield-ului romanesc, Ady Suciu din Arad. Asa cum am promis, cu ocazia asta lansam un serial de interviuri cu cei mai reprezentativi pescari de competitie in proba de stationar, pentru a ne cunoaste mai bine idolii si pentru a contribuii catusi de putin la promovarea pescuitului competitional de performanta.
Rog si pe aceasta cale pescarii vizati, ca atunci cand vor fi contactati sa dea dovada de solicitudine pentru realizarea unui scop comun, acela de promovare a acestui sport atat de indragit si atat de putin mediatizat! Ady Suciu a spart gheata. Felicitari!
Cu stima si respect deosebit,
Istvan Uszkay (colaborator Pescar Modern)

MAESTRUL SEFFIELD-ULUI ROMANESC... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ........SA MA IA DRACU ....LA FACUT PE TUDOSE????????????????CINE LA VOTAT?..........

Ca sa fii maestru tre sa te voteze cineva ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebuie sa te aprecieze bai .....nu sa te duca la expozitie si sa te puna-n cusca sa-si faca lumea poza cu tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acolo se prezentau numai pustile ...nu si mistretii , purcelusii de Guinea sau la ce se mai folosesc pustile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 13:48 
Neconectat

adi suciu scrie:
adi petrisor scrie:
Uszkay Istvan scrie:
A aparut nr.109, in care gasiti la pag.34-35 un interviu cu maestrul Seffield-ului romanesc, Ady Suciu din Arad. Asa cum am promis, cu ocazia asta lansam un serial de interviuri cu cei mai reprezentativi pescari de competitie in proba de stationar, pentru a ne cunoaste mai bine idolii si pentru a contribuii catusi de putin la promovarea pescuitului competitional de performanta.
Rog si pe aceasta cale pescarii vizati, ca atunci cand vor fi contactati sa dea dovada de solicitudine pentru realizarea unui scop comun, acela de promovare a acestui sport atat de indragit si atat de putin mediatizat! Ady Suciu a spart gheata. Felicitari!
Cu stima si respect deosebit,
Istvan Uszkay (colaborator Pescar Modern)

MAESTRUL SEFFIELD-ULUI ROMANESC... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ........SA MA IA DRACU ....LA FACUT PE TUDOSE????????????????CINE LA VOTAT?..........

Ca sa fii maestru tre sa te voteze cineva ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebuie sa te aprecieze bai .....nu sa te duca la expozitie si sa te puna-n cusca sa-si faca lumea poza cu tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acolo se prezentau numai pustile ...nu si mistretii , purcelusii de Guinea sau la ce se mai folosesc pustile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

scuze maestre scuze :oops: :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 19:26 
Neconectat
Moderator global

Lasa-l Suciule , ca-i ranit... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:06 
Neconectat

O sa urmeze si Petrisor dar nu am nici o inspiratie ce supranume sa-i dau. Poate aveti vreo idee :!:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:09 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
O sa urmeze si Petrisor dar nu am nici o inspiratie ce supranume sa-i dau. Poate aveti vreo idee :!:

Nu ai ce nume sa ii dai. Are deja unul. :!: Plus ca nu cred sa se injoseasca in asa fel incat sa scrie in ziarul ala dupa ce a scris in reviste adevarate ;)

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:25 
Neconectat

tritonul
Citat:
Nu ai ce nume sa ii dai. Are deja unul. :!: Plus ca nu cred sa se injoseasca in asa fel incat sa scrie in ziarul ala dupa ce a scris in reviste adevarate ;)

Nu pe tine te-am intrebat draga :!: Ai gresit strada :!: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:27 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
tritonul
Citat:

Nu pe tine te-am intrebat draga :!: Ai gresit strada :!: :lol:

sunt convins ca nu m-ai intrebat pe mine ;) dar ideea ramane cu afisul mustaciosului :lol: vai de mama lui de manuscris de 2 lei :P

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:33 
Neconectat

De ce nu-ti duci tu lupta cu mustaciosu' in alta parte, nu aici :?: Nu crezi ca esti penibil cu asemenea interventii, cand aici se discuta despre altceva :?:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:36 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
De ce nu-ti duci tu lupta cu mustaciosu' in alta parte, nu aici :?: Nu crezi ca esti penibil cu asemenea interventii, cand aici se discuta despre altceva :?:

penibil esti tu :x este topic pe revista blablabla si a fost la subiect. Daca nu iti convine NU TE UITA !!! nu ma poti obliga pe mine sa imi placa oracolul ala de scoala generala daca este varza cu carne.Sau te pomenesti ca iti iei diurna de un pachet de tigari de acolo HAHAHAHA :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]