Pescuit Stationar

Acum este 29 Dec 2024, 07:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii
MesajScris: 07 Apr 2010, 17:32 
Neconectat

Bravo Mircea ..esti victorios..acum poti pescui in toate apele supra populate si super pazite de catre ANPA :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 17:39 
Neconectat

Cititi si voi ce scriu alti pescari despre permisele de pescuit din alte tari civilizate nu ca la noi.
http://www.superpescar.ro/forum/viewtop ... f=54&t=218
dati clik pe permise pentru zoom ca sa puteti citi. Numai bine. Mircea13

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 18:06 
Neconectat

Nu am probleme cu pretul permiselor!In occident pazesc pestii pt.banii incasati.
La noi numai se-ncaseaza banii si nimeni nu controleaza pescarii!
Dati cu parerea, unde sint banii vostrii!

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 18:34 
Neconectat

http://www.legestart.ro/Ordinul-71-2010 ... jU0%29.htm

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 18:35 
Neconectat

Tibi scrie:
mircea13 scrie:
Victorie se elibereaza permise de pescuit sportiv pe 2010 fara a fi membru al unei asociatii de pescari.
Vezi Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010 care la art 8 alin (4) prevede;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi. Deci luati-va permise numai cu 30 lei: 10 lei sau gratuit fara nici o taxa in plus de la oricare asociatie de pescari din tara. Sa auzim numai de bine. Mircea13

Ti se pare ca asta este o victorie?...cred ca nu iti dai seama ce poate sa urmeze...parerea mea este ca lipsa unei organizari a unui anumit grup de oameni duce la anarhie...deci nu cred ca este o victorie a pescarilor...eventual este o victorie a celor care urmaresc sa puna mana pe fonduri de vanatoare si pescuit

Exact asa este, ministru a dat ordinul asta de c.....destul de tarziu probabil cand grupurile de interese din jurul lui vroiau sa puna mana pe cate ceva ca doar mai este un pic de furat din tara asta
CE A FACUT ANUUL TRECU ANPA NIMIC ba chiar dimpotriva a incurajat distrugerea apelor si anul acesta vor sa continue ...

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 18:38 
Neconectat

Uitati-va unde sunt banii in buzunarul de la spate
http://www.trilulilu.ro/geotigaita/63c3e14b7d6c83
Asociatiile, si-au facut deja plinul si pot dansa pe aceasta melodie cu teschereaua plina un an de zile de acum incolo. La anu alta smecherie ca sa capete iar bani de la pescari.Pana cand oare?
De facut nu fac nimic dar vor bani si inca multi.Sa auzim numai de bine. Mircea13

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 19:56 
Neconectat
Moderator global

Mircea , te intreb doar atat; crezi ca pescarii , nepaziti , necontrolati , sunt suficient de civici , de corecti , incat sa respecte pestele , apele , natura , fara a fi controlati , amendati , etc???
Daca nu esti sigur si crezi ca totusi ar trebui verificate niste norme elementate de respectare a apelor - pestilor , te intreb: de catre cine??? De catre ANPA ???
Nu intru in polemica , dar pana la popesciada , cu AJVPS-urile , nu era haosul de acum... De bine , de rau , cineva mai pazea si mai verifica ce se intampla pe malul apelor... De cativa ani - HAOS !!! NU te supara , dar eu nu cred ca este bine ce se intampla... Politie??? Inspector piscicol??? Jandarmi??? Ce sa controleze astia , ma faci sa rad...
Deci , inainte , spre distrugerea ultimelor paraie , baltute , spre decimarea ultimilor alevini ,din bunul tuturor , deci al meu(al nimanui)...
Fire intinse...

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 21:40 
Neconectat

Aline ai dreptate,noi avem un singur inspector la 3 jud!
Inca multi nu cunosc si nici nu o sa cunoasca cit umbla in control!
Nu stim citi bani se duc la buget si de ce nu angajeaza inspectori,paznici imputerniciti ect.Eu zic ca bani se string suficienti!
Dar unde sint banii?

Sus

MesajScris: 07 Apr 2010, 21:41 
Neconectat

Atata timp cat asociatiile cat de cat fac cate ceva pentru pescari, ape si pesti, corect normal si cinstit este ca membrii acestora, pentru munca voluntara pe care o fac sa plateasca mai putin pentru un permis de pescuit. Deci nu inteleg bucuria lui Mircea13 nici eu! Daca el crede ca va cumpara permis cu 30 lei de la careva asociatie, se inseala amarnic. Acei 30 lei de fapt sunt o taxa pe care asociatiile trebuie sa il plateasca la bugetul de stat pentru fiecare pescar adult si activ (in campul muncii) la trezorerie si nu pescarii.
Corect, cinstit si echitabil este ca un pescar care nu doreste sa fie asociat sa plateasca permisul mai scump. Asadar daca un asociat va plati sa zicem 90 lei/an, neasociatul e clar ca va plati peste suma asta, adica 100; 110; 120; etc, cum hotareste Adunarea Generala a fiecarei asociatii in parte. Eu asa vad lucrurile si sunt convins 100% ca nu gresesc!
Daca aveti alte opinii puneti-le linistiti, dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa ne si ... dusmanim din cauza asta!

Sus

MesajScris: 08 Apr 2010, 11:35 
Neconectat

de ce pescuim cu parasute ...
...luam pestii subdimensionati...
pescuim cu curent ...cu gaz metan ...sau tomoxan...strivim sub picior guvidul care a indraznit sa ne fure rama ... de ce ? pentru ca suntem asociati sau nu?
o victorie era daca se desparteau pescarii de vanatorii din agvps .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]