Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 16:16

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCAR MODERN NR.109
MesajScris: 22 Mar 2010, 20:42 
Neconectat

tritonul scrie:
Uszkay Istvan scrie:
O sa urmeze si Petrisor dar nu am nici o inspiratie ce supranume sa-i dau. Poate aveti vreo idee :!:

Nu ai ce nume sa ii dai. Are deja unul. :!: Plus ca nu cred sa se injoseasca in asa fel incat sa scrie in ziarul ala dupa ce a scris in reviste adevarate ;)

ca sa scri pentru o revista chiar daca ar fi de ''cartier'' e o mandrie...acum cativa ani saream in sus daca revista respectiva imi punea o poza....deci sa nu uitam de unde am plecat,e foarte usor sa sari de la o extrema la alta. ;)

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:44 
Neconectat

HAALOOOO....ISTVAN ,PARERILE OAMENILOR LASA-LE IN PACE,NU POTI TOT TIMPUL SA FI LAUDAT.DECI NU VA MAI CERTATI SI JICNITI AIUREA,MAI BINE ATI DISCUTA CE SAR PUTEA FACE SA FIE MAI OK REVISTA.

PS.VORBA DOMNULUI TRITON..NU-MI CAUTA DENUMIRI STINTIFICE ..MIE IMI PLACE NUMELE MEU. :) :) :) :)

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 22 Mar 2010, 20:46, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:45 
Neconectat

ca sa scri pentru o revista chiar daca ar fi de ''cartier'' e o mandrie...acum cativa ani saream in sus daca revista respectiva imi punea o poza....deci sa nu uitam de unde am plecat,e foarte usor sa sari de la o extrema la alta. ;)[/quote]

imi vine sa plang cand citesc aceste randuri scrise de tine :cry: :lol: pana ieri alalteieri erai nea campionul si te bagai in clica AVP sa inteleg ca acum esti un renegat si ca fratele tau de echipa Nelu Sabau ti-a luat locul. Esti asa disperat incat sa ajungi sa iti pui numele pe hartia aia doar sa te bage lumea in seama? cam NASPA!

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:48 
Neconectat

adi petrisor scrie:
HAALOOOO....ISTVAN ,PARERILE OAMENILOR LASA-LE IN PACE,NU POTI TOT TIMPUL SA FI LAUDAT.DECI NU VA MAI CERTATI SI JICNITI AIUREA,MAI BINE ATI DISCUTA CE SAR PUTEA FACE SA FIE MAI OK REVISTA.

petrisor, imi dai voie sa iti spun asa, sper. Revista info pescar era mai buna ca a mustaciosului de 1000 de ori ;) faptul ca un pescar sau 2 de competitie au ingaduit sa le fie publicate cateva articole nu inseamna neaparat ca acum "revista" are un standard mai ridicat.Eu nu am talent la scris dar si daca as avea nu m-as injosi sa scriu la unul care face emisiuni tv cu peste luat din cherhana sau de la pescari. :( :? :oops:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:49 
Neconectat

tritonul scrie:
ca sa scri pentru o revista chiar daca ar fi de ''cartier'' e o mandrie...acum cativa ani saream in sus daca revista respectiva imi punea o poza....deci sa nu uitam de unde am plecat,e foarte usor sa sari de la o extrema la alta. ;)

imi vine sa plang cand citesc aceste randuri scrise de tine :cry: :lol: pana ieri alalteieri erai nea campionul si te bagai in clica AVP sa inteleg ca acum esti un renegat si ca fratele tau de echipa Nelu Sabau ti-a luat locul. Esti asa disperat incat sa ajungi sa iti pui numele pe hartia aia doar sa te bage lumea in seama? cam NASPA![/quote]

ERA VORBA DE A RASPUNDE POZITIV UNOR PERSOANE CARE AR VREA UN ARTICOL CU MINE,NU AM FACUT INCA NIMIC PENTRU PESCUIT SA FIU VEDETA. ;)..DAR SE PARE CA NU AI INTELES...

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:52 
Neconectat

tritonul scrie:
adi petrisor scrie:

petrisor, imi dai voie sa iti spun asa, sper. Revista info pescar era mai buna ca a mustaciosului de 1000 de ori ;) faptul ca un pescar sau 2 de competitie au ingaduit sa le fie publicate cateva articole nu inseamna neaparat ca acum "revista" are un standard mai ridicat.Eu nu am talent la scris dar si daca as avea nu m-as injosi sa scriu la unul care face emisiuni tv cu peste luat din cherhana sau de la pescari. :( :? :oops:

UNDE SA MAI PUNEM CA NU DE MULT M-AM INTELES CU CEI DE LA PVTV PENTRU A FACE EMISIUNI PENTRU EI...ASTA ASA IN PREMIERA. :D

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:53 
Neconectat

petrisor, eu te stiu de cand erai un "mucos" cum se spune la noi. Carai bagajele echipei Arad, dar asta nu este o rusine. Important este ca ai invatat pescuit si ca ai ajuns la un anumit nivel. Nu poti da inapoi ca sa fi pe placul unora. Cel mai bun drum este cel inainte.

Nu stiu daca iti aduci aminte de mine dar veneam cu Romascanu (dumnezeu sa il ierte), cu Liviu Gheorghiu (la fel a plecat dintre noi) nu stiu ce mai caut eu pe aici in afara sa sacai cu parerile mele imbatranite concurentii tineri.

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:56 
Neconectat

tritonul scrie:
petrisor, eu te stiu de cand erai un "mucos" cum se spune la noi. Carai bagajele echipei Arad, dar asta nu este o rusine. Important este ca ai invatat pescuit si ca ai ajuns la un anumit nivel. Nu poti da inapoi ca sa fi pe placul unora. Cel mai bun drum este cel inainte.

Nu stiu daca iti aduci aminte de mine dar veneam cu Romascanu (dumnezeu sa il ierte), cu Liviu Gheorghiu (la fel a plecat dintre noi) nu stiu ce mai caut eu pe aici in afara sa sacai cu parerile mele imbatranite concurentii tineri.

AM SPUSO PE ACEST SITE DE CEL PUTIN 30 DE ORI CA AM CARAT BAGAJE SI NU MI-E RUSINE,MAI TRIST ESTE CA EU NU AM STIUT CA ROMASCANU A MURIT,CU BAIATUL LUI AM FOST DE 2 ORI LA LOTUL NATIONAL :cry: :cry: :cry: :cry: DUMNEZEU SA-L IERTE.

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 20:59 
Neconectat

AM SPUSO PE ACEST SITE DE CEL PUTIN 30 DE ORI CA AM CARAT BAGAJE SI NU MI-E RUSINE,MAI TRIST ESTE CA EU NU AM STIUT CA ROMASCANU A MURIT,CU BAIATUL LUI AM FOST DE 2 ORI LA LOTUL NATIONAL :cry: :cry: :cry: :cry: DUMNEZEU SA-L IERTE.[/quote]

din pacate a murit :oops: el, ispas, niculescu,cimpoca si inca doi concurenti ne-au parasit in 2009 :( :cry:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 21:04 
Neconectat

da iam cunoscut pe toti,si pe domnul cimpoca fe iertat,pacat ca trebuie sa si murim.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]