Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 16:12

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCAR MODERN NR.109
MesajScris: 22 Mar 2010, 22:05 
Neconectat

tritonule! Ai face bine sa citesti regulamentul inainte de a da buzna pe acest forum. Vezi ca aici nu e ca la voi, sa va ascundeti sub diverse username-uri si sub protectia anonimatului sa improscati cu noroi in stanga si in dreapta. Asta-i un forum de pescari adevarati nu de aia ca voi. Ori te loghezi regulamentar, ori ........ canta la alta masa :!: Rog adminul sa ia masuri, pentru a nu se ajunge din nou la denaturarea discutiilor! Ar fi pacat!

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 10:53 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
tritonule! Ai face bine sa citesti regulamentul inainte de a da buzna pe acest forum. Vezi ca aici nu e ca la voi, sa va ascundeti sub diverse username-uri si sub protectia anonimatului sa improscati cu noroi in stanga si in dreapta. Asta-i un forum de pescari adevarati nu de aia ca voi. Ori te loghezi regulamentar, ori ........ canta la alta masa :!: Rog adminul sa ia masuri, pentru a nu se ajunge din nou la denaturarea discutiilor! Ar fi pacat!

ce sa faci si tu :lol: cum nu poti rezolva cu vorbe si cu cap o situatia cum fugi la mamica si attici sa te ajute HAHAHAHA in cazut asta adminul ;) :twisted:

poti sa ma crezi pe drept cuvant ca stiu mult mai multe ca tine despre cum face emisiunile de pescuit...plus ca la "revista" sa fim seriosi.......................

cu petrisor nu am glumit :x poti sa ii spui petrisor....eu imi permit sa ii spun cum vreau ca il cunosc de mai bine de 20 de ani... tu trebuie sa mai astepti sa ajungi la nivelul ala ;)

in rest iti doresc numai fire rupte! :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 18:28 
Neconectat

OK.
Pe Ady Suciu l-am supranumit Maestrul Seffieldului Romanesc. Sper ca nu s-a suparat! Ceva de genul asta cautam si pentru Petrisor daca il voi prezenta cititorilor revistei pe care tu nu o suporti, dar ... cine sa priceapa :?: Probabil am vorbit prea pe romaneste si nu se intelege :shock:

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 19:24 
Neconectat

Triton :?: Merlin :?: Vijelie :?: oare nui tot una :?: :?: :?:

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 19:27 
Neconectat
Moderator global

cuby scrie:
Triton :?: Merlin :?: Vijelie :?: oare nui tot una :?: :?: :?:

ba da :twisted: :twisted: :twisted:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 20:13 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
OK.
Pe Ady Suciu l-am supranumit Maestrul Seffieldului Romanesc. Sper ca nu s-a suparat! Ceva de genul asta cautam si pentru Petrisor daca il voi prezenta cititorilor revistei pe care tu nu o suporti, dar ... cine sa priceapa :?: Probabil am vorbit prea pe romaneste si nu se intelege :shock:

istvan eu sunt ADRIAN PETRISOR nu doresc alt nume,e bine sa raman asa.

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 22:28 
Neconectat

Da Ady, stiu si te inteleg, dar si tu stii (mai mult ca sigur) ca asemenea marilor reviste de profil din tarile mai avansate decat noi in ale pescuitului, atunci cand este prezentat un mare campion (pescar), de obicei din primele cuvinte cel care face prezentarea tine sa precizeze (atasandu-i o metafora) cu cine avem de-a face. Astfel auzi expresii gen: Maestrul Sheffieldului, Asul Rubessienei, Campionul Monturilor Fine, Spaima Crapilor Capitali, etc. Vezi si alte sporturi (Hagi Regele, Morosanu - Moartea din Carpati, Metronomul Nicolita, etc.)
Acest lucru conteaza mai mult pentru cei tineri (ce-i drept!), care-si cauta idoli si vor ca acestia sa fie ... adevarate legende vii. Astfel ca ei trebuie prezentati ca atare.
Eu cred ca te-am citit bine si reactia ta se datoreaza modestiei, cea ce este de apreciat. Am tot respectul pentru oameni ca tine!
Din cei ca Vijelie (merlin, triton, etc.) sunt milioane, dar ca tine si cei care sustineti acest forum (din pacate!) ... tot mai putini.

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 07:26 
Neconectat

ok..poti sa-mi spui maestrul femeilor sa moara tudose de necaz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 08:44 
Neconectat

adi petrisor scrie:
ok..poti sa-mi spui maestrul femeilor sa moara tudose de necaz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

taci ma limba HAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :twisted: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 08:47 
Neconectat

Te ajut Istvan!
Petrisor -Invincibilo!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]