chubi scrie:
Aici esti pe pista gresita,Champion Breme e de platica si top mix riverul e de mreana si scobar care are la baza faina de cascaval compara categoriile pe specii si pe bani!
Privind nada Benzar sau top mix poti sa-l folosesti gata din punga dar poti sa-l faci mai prinzatoare cu aditivi!E valabil si pt Sensas, Trabucco etc.!Mai mult nazile respective(mentionate de tine) chiar nici nu sunt buni la scobar din simplu fapt ca nu prea este scobar in zona respectiva!
nu stiu daca am gresit pista, dar daca tu asa zici, se poate. eu nu am vazut/mirosit nada lui Benzar, dar in primul post Adi Petrisor a scris:
"Luati de vedeti,din punctul meu de vedere este cea mai tare din gama,la
platica si scobar este bestiala,plus ca este o nada a caror componente sunt suta la suta naturale,de aceea veti observa ca este ambalata in punga de staniol."
cat priveste scobarul din zona, scuza-ma dar nu inteleg ce vrei sa spui. ce zona, ce nada? (eu nu am mentionat nicio nada, cu exceptia celei de la top mix (river). in rest am mentionat doar brandurile folosite de mine)
este corect ca poti imbunatatii nada, dar depinde cate chestii adaugi pt a o imbunatatii. eu testez o nada in felul urmator: iau o punga din nada x la care adaug, sa spunem, viermi si canepa, dupa care iau nada y la care adaug acelasi lucru, in aceeasi cantitate. fac acest test pe o perioada cuprinsa intre sase pana la 12 luni. asa imi fac o idee despre nazile testate. pana in momentul de fata nada benzar, testata cum am mentionat mai sus, a pierdut in fata celorlalte branduri (bine, am renuntat sa mai testez benzar de cca doi ani)