Chubi a scris :
"Tare de tot ,eu cand mai e nevoie de o alica folosesc anti transpirant sa echilibrez pluta! Si lasati inovatiile cu numele dady ca gaura in macaroane s-a inventat de mult la altii! "
Nu te supara,mai ales ca esti bihorean de-al meu,ca eu cred ca tu inca nu esti un pescar de valoarea lui DADY.
Te rog sa te uiti in clasamentul unui concurs in care a participat DADY si vezi daca stie sa pescuiasca sau nu.Nu mai vorbesc de indemanarea lui si de "gaselnitele' lui tehnice....
Daca dai click pe poza poti vedea bine despre ce e vorba si cine s-a clasificat in acel concurs inaintea lui DADY,dar si cine din pescarii f. buni(Matty,Dragos etc.)au fost in urma lui.
Cu asii pescuitului romanesc trecuti in acest articol am pescuit si eu(exceptie Dragos) si stiu cat de buni erau.Oradeanul Iancsi Barta a fost "elevul" meu la stationar ,elev pe care eu l-am ajutat mult sa ajunga in fruntea concurentilor de stationar si indirect pe fiicele lui ce au fost campioane pe tara tot la stationar.
Eu il cunosc destul de bine pe DADY ca fiind un pescar bun de competitie,am concurat cu el si mai ales pt. ce mainile lui (conduse de minte)a reusit si reuseste sa faca.
Numai bine si lasa rautatea la adresa lui DADY ca aceasta nu face bine nimanui,
Jean Scurtu