Pescuit Stationar

Acum este 28 Dec 2024, 16:23

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCAR MODERN NR.109
MesajScris: 24 Mar 2010, 09:30 
Neconectat

adi petrisor scrie:
ok..poti sa-mi spui maestrul femeilor sa moara tudose de necaz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SE APROBA :mrgreen: :mrgreen: dar dorim si rezultate 8-) 8-) asa nume trebui sustinut cu rezultate :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:49 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
ok..poti sa-mi spui maestrul femeilor sa moara tudose de necaz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai bine suna "MARELE VIRGIN AL PESCUITULUI ROMANESC" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:07 
Neconectat

alintudose scrie:
adi petrisor scrie:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai bine suna "MARELE VIRGIN AL PESCUITULUI ROMANESC" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sa te duci la naiba ba :twisted:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:15 
Neconectat

tritonul scrie:
adi petrisor scrie:

taci ma limba HAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :twisted: :lol:

ba papitoiule doar ti-am spus ce am facut la tine in ograda deci.......mucles...ala cu 10 femei in toate orasele... :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahaha

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:20 
Neconectat

Sunteti grozavi! Am ras cu pofta. Propunerea lui Zsolt insa mi se pare mai potrivita.
Zsoltika, vei urma si tu negresit si sper sa nu ma refuzi tocmai tu! Va respect si va admir pe toti si as vrea sa contaminez cu "virusul" asta si tinerii care vin in urma voastra!

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:33 
Neconectat

ba papitoiule doar ti-am spus ce am facut la tine in ograda deci.......mucles...ala cu 10 femei in toate orasele... :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahaha[/quote]

taci ma putza de maimutza :lol: ai facut pe dreak :lol: stiu ca ai fost in fiecare noapte cu cate doua cu 5 lindice :lol: :twisted: :lol: auzeau baietzii care erau vecini de lapier cu tine cum le dezmierdai: frumoasa mea stanga....tu esti mai buna ... nu ca dreapta aia batatorita :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: dupa care inversai rolurile sa le faci geloase :lol: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:48 
Neconectat

tritonul scrie:
ba papitoiule doar ti-am spus ce am facut la tine in ograda deci.......mucles...ala cu 10 femei in toate orasele... :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahaha

taci ma putza de maimutza :lol: ai facut pe dreak :lol: stiu ca ai fost in fiecare noapte cu cate doua cu 5 lindice :lol: :twisted: :lol: auzeau baietzii care erau vecini de lapier cu tine cum le dezmierdai: frumoasa mea stanga....tu esti mai buna ... nu ca dreapta aia batatorita :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: dupa care inversai rolurile sa le faci geloase :lol: :twisted: :twisted:[/quote]

bai salata taci ca te frig....ceea ce faci tu cu mai multi usery.....se numesc miticisme...defapt miticisme,tiganisme e tot una.

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:52 
Neconectat

bai salata taci ca te frig....ceea ce faci tu cu mai multi usery.....se numesc miticisme...defapt miticisme,tiganisme e tot una.[/quote]

boule care esti BOU !!! i-am explicat adm de ce am facut alt uzer. ;) :twisted: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 12:16 
Neconectat

tritonul scrie:
bai salata taci ca te frig....ceea ce faci tu cu mai multi usery.....se numesc miticisme...defapt miticisme,tiganisme e tot una.

boule care esti BOU !!! i-am explicat adm de ce am facut alt uzer. ;) :twisted: :lol:[/quote]

stiu bai ghertoi dar ma iau de tine :twisted:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2010, 12:20 
Neconectat

boule care esti BOU !!! i-am explicat adm de ce am facut alt uzer. ;) :twisted: :lol:[/quote]

stiu bai ghertoi dar ma iau de tine :twisted:[/quote]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa care va sa zica esti tare-n gura HAHAHAHAHAHA sa vezi ce te bat numai in gura ca pe coasa HAHAHA :lol: :twisted: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC [ DST ]