Stiti vorba asta din popor :" S-a suparat vacarul pe sat ...." cam asta faceti voi acum .
Cind ati intrat aici trebuia sa fiti constienti ca sinteti pe un teritoriu unde nu aveti ce cauta cu "gainarii" in domeniul stationarului , pescarii de aici avind un nivel de cunostinte in domeniu peste mediu , iar ceea ce oferiti dumneavoastra nu se adreseaza nici macar incepatorilor ci pot spune ca "publicul" tinta sint copiii . Ar trebuii ca aceste ironii sa va dea de gindit , sa va revizuiti nivelul articolelor prezentate si nu sa bagati coada intre picioare si sa plecati .
Am urmarit citeva emisiuni ale PVTV , si de-a dreptul m-a pufnit rasul la ce am vazut , la ce comedianti de pescari va demiteti sa prezentati pe post
.Era sau mai este o emisiune cu un francez care pescuia la crap pe un rau si statea la vre-o 20 m de bete (nu am inteles niciodata de ce
) iar cind avea trasaturi fugea pe niste bolovani de sa-si rupa gitul pina la bete , iar dupa ce intepa mai fugea vre-o 20 m pe mal in sus ca sa "oboseasca pestele mai bine"
...nu mai vorbesc de "procedeul" de lansare .....parca juca tenis de cimp
...penibil . Emisiunile cu Milo si Desque la pubertate
crede-ti ca mai intereseaza pe cineva metodele de pescuit de acu 20 de ani
hai sa fim seriosi
Vreti un exemplu de profesionalism in articole de pescuit ??? Poftiti :
http://www.matchfishing.ro/ , luati de studiati articole facute sau traduse GRATIS si cu pasiune. Cam la nivelul asta trebuie sa va ridicati daca vreti sa "starniti' atentia . Daca va e greu sa va deplasati in teritoriu pentru a face emisiuni sau articole , va spun ca aveti si in Bucuresti o legenda vie a pescuitului romaneasc , pe Maty ,
care are sa va povesteasca si sa va arate pescuit de nu puteti difuza in 10 televiziuni ...dar trebuie numai sa-l intrebati . Nu mai tin articolele care "nu spun nimic" de genul : am luat doua pungi de Icemix si una de Turbo le-am amestecat , le-am aruncat in apa si au sarit toti pesti pe mal sa ceara lingura si furculita ..... trebuia sa vii cu ceva interesant , ceva inedit , care sa intereseze pescarii
Va doresc audienta maxima