Pescuit Stationar

Acum este 09 Ian 2025, 23:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CALUGAR BRACONIER
MesajScris: 02 Ian 2011, 22:58 
Neconectat

of, ce cuvinte sa aleg sa fiu inteles.
legea iubirii exista in multe religii atat doar ca spiritul suprem se numeste DUMNEZEU, BUDHA , ZAMOLXE , ALLAH , SPIRITUL TATA , MARELE SPIRIT sau mai stiu eu cum. datorita faptului ca o religie anume a fost transmisa de-a lungul anilor de oameni ,s-au strecurat si greseli .
in momentul in care se asterne pacea in sufletul oricarui om iar agresivitatea subconstienta este 0 atunci omul evolueaza spiritual pana la identificarea cu divinitatea. in orice religie. asta cu dusmanii pagani au scos-o cei care au vrut sa protejeze masele de oameni pe vremea cand credinta se impartasea odata cu biciul. confuzia apare atunci cand calea dreapta se bazeaza si pe traditie. si pot sa dau exemple.
cei care vor intelege ca TATAL este unul indiferent cum IL strigam , ca in afara de structura fizica suntem la fel pana in cele mai intime colturi , ca trebuie sa ne acceptam ca suflete indiferent de ce prostii face corpul , numai aceia vor supravietui. ceilalti se vor autopedepsi dupa ecuatia suflet -biocampuri- ratiune si structura fizica. am tot dat exemple de oameni carora nu le-a lipsit nimic pe pamant si totusi s-au sinucis pt ca sufletul le era intinat de pacate mari.

nu am voie sa intru in viata personala a cuiva anume dar te intreb nutzu-le , tu esti multumit de tine ? sa nu raspunzi , doar gandeste-te . de mici am fost invatati sa fim orgoliosi si ambitiosi. acestea acum trebuie sa le uitam si de aceea nu acceptam religia. daca puterea nu are nimic cu bunatatea atunci va intreb de ce se chinuie multi sa sara in ochi cu acte de caritate . de ce fac eforturi sa para buni ? de ce nu baga banii intr-un oras pe luna sau in foraje spre centrul pamantului. ? daca nu vad prin prisma religiei atunci nici eu nu stiu.

nagy si tu ai dreptate dar eu nu ma multumesc doar cu atat . eu vreau sa stiu si cum functioneaza motorul .
desi am plecat de la ideea ca avem nevoie de ganduri bune nu de ura pentru calugarii aia , vad ca ati inteles probabil ca vreau sa va convertesc . daca nu am stiut sa ma exprim , ma iertati . ...tot ce va doriti sa se implineasca....am terminat.

Sus

MesajScris: 02 Ian 2011, 23:12 
Neconectat

NITU V
eu personal cred in dumnezeu ;)
sunt catolic
invatati de bunici parinti 8-)
dar eu incep sa am niste restrictii cu pedeapsa asta data de sus :roll:
in afara de lege nu am prea vazut un hot, violator ,criminal pedepsit :cry:
nici nu am curaj sa vb, de pedofili!!!!!!!!!!!!
fara nici o suparare eu ii dacapitam pe acesti viitorii iertati :twisted:
serios fara suparare ;)

Sus

MesajScris: 03 Ian 2011, 00:34 
Neconectat

Nitu V scrie:

nu am voie sa intru in viata personala a cuiva anume dar te intreb nutzu-le , tu esti multumit de tine ? sa nu raspunzi , doar gandeste-te . de mici am fost invatati sa fim orgoliosi si ambitiosi. acestea acum trebuie sa le uitam si de aceea nu acceptam religia. daca puterea nu are nimic cu bunatatea atunci va intreb de ce se chinuie multi sa sara in ochi cu acte de caritate . de ce fac eforturi sa para buni ? de ce nu baga banii intr-un oras pe luna sau in foraje spre centrul pamantului. ? daca nu vad prin prisma religiei atunci nici eu nu stiu.

Nu, nu sunt multumit de mine. Puteam sa fac mult mai multe dar nu am facut iar asta a depins numai de mine si de deciziile luate in acele momente. Eu nu am fost invatat sa fiu orgolios si ambitios... Ambitia se poate invata, orgoliul cred ca se dezvolta de la sine, in functie de individ, mai mult sau mai putin. Nu cred ca religia este sau nu acceptata din cauza celor doua trasaturi. Religia este ori indoctrinata de mic copil, ori este acceptata de un individ matur si rational in functie de convingerile lui.

Cat despre actele de caritate hai sa iti zic cum sta cu ele la ora actuala, indiferent de nationalitate.

1. 20% sunt donatii facute de anumite persoane care datorita averilor isi permit sa ajute anumite institutii de ajutorare a saracilor. Acestia nu simt lipsa acelor bani. Aceste cazuri sunt rare, foarte rare. Cele mai mute donatii la nivel global sunt facute catre institutii de cercetare pentru dezvoltarea de tratamente folosite la bolile actuale.

2. 80% sunt spalari de bani. Totul este facut in modelul urmator: Donatorul da zece mii iar beneficiarul donatiei declara ca a primit 100 de mii.

...trecand peste toate ne rezumam la faptul ca da doar cel ce are. Tu ai fi dispus sa donezi o suma considerabila pt nivelul de trai din romania, de exemplu 10 mii de euro, la o institutie de binefacere in speranta ca banii ajung unde trebuie, si mai presus de acestea, cu inca o speranta in plus ca divinitatea iti va da inapoi acei bani inzecit?????

Sus

MesajScris: 03 Ian 2011, 19:49 
Neconectat

am facut o greseala...va rog sa ma iertati ... :lol: :lol: este tot un semn de orgoliu din partea mea :lol: o sa continui pana o sa se inchida topicul sau o sa fiu banat.
@ nagy
daca esti crestin stii cum ar trebui sa gandesti ...exact cum ar gandi IISUS. pe de alta parte tu vrei sa vezi o pedeapsa imediata . omeneste gandesti bine . atat doar ca daca tu ceri pedepsirea lor inseamna ca-i judeci . nu judeca si nu vei fi judecat . stii despre ce vorbesc. singurii oameni ce pot judeca pe altii sunt judecatorii. vorbeam de agresivitate subconstienta . in momentul in care ceri o pedeapsa manifesti acele ganduri rele impotriva ,,infractorilor,, . repet omeneste este corect . invatatura crestina spune ca IISUS si-a iertat si calaii. si mie imi este greu pt ca nu sunt sfant dar trebuie sa facem eforturi in acest sens . grea lectie nu...? acum tu ai si alta posibilitate ...intreaba si preotul pe care-l cunosti si mai vorbim.

@ nutzu
si eu simt ca esti nemultumit dar tu...? se vede...se simte...sigur ca puteai sa faci mai multe dar ai luat decizii gresite de care acum iti pare rau . la un moment dat ai concentrat prea multe eforturi intr-o directie si ai facut oameni apropiati sa sufere. oameni care asteptau altceva de la tine . in sfarsit ...o particica din directiile gresite poate fi pescuitul . invata sa ierti .si sa nu-ti pui intrebari pt ca nu ne cunoastem.

donatii...nu am de unde 10 000. am datorii la banca de 18 000. :lol: :lol: :lol: :lol: exemplu...am pe viata mea 2 camasi . una o donez una o pastrez. X are milioane de euro in conturi si doneaza 10-000 e . cine crezi ca a donat mai mult.

donatia nu se face ca sa primesti rasplata , se face din altruism .nu trebuie conditionata o donatie . devine clar ca celelalte exemple ale tale pica numai datorita faptului ca nu sunt donatii.
orgoliul si religia...sunt antagonice . pacatul primordial este al celui mai frumos dintre ingeri ...lucifer ...care in orgoliul lui a crezut ca poate fi ca DUMNEZEU. cine este pe deplin credincios nu manifesta orgoliu . nici nu iti poti inchipui cate fetze intunecate are. cat pe-aci sa-l manifest si eu putin mai devreme. ....eu vreau sa discutam poate ne lamurim unii pe altii si nu numai ca :lol: :lol: :lol: nimeni nu ma ajuta :lol: :lol: :lol: dar incontinuu traiesc cu gandul ca voi credeti ca urmaresc mai stiu eu ce. :lol:

Sus

MesajScris: 03 Ian 2011, 20:11 
Neconectat

Nitu, cunosc putine atitudini mai orgolioase decat aceea de a pretinde ca ti s-a revelat adevarul si acest adevar revelat (care sfideaza orice urma de inteligenta ar putea avea o fiinta umana) este unul absolut la care trebuie sa se raporteze si prin prisma caruia ii judeci pe semenii tai.
Totodata nu pot accepta o convingere care, pentru ca nu ii adopt dogma ridicola, ma trimite literalmente la dracu. :lol:

http://thegreatgudgeonhunt.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Ian 2011, 09:22 
Neconectat

gepetto iti multumesc...ma intaresti in convingerea mea si-ti multumesc.
nu stiu adevarul :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: dar sunt perseverent si caut :lol: :lol: :lol: :lol: inteligent ? sa ma fereasca Dumnezeu...uite ce naste inteligenta.
http://www.dailymotion.com/video/x99ng8 ... ie_animals
si uite
http://www.miscareazeitgeist.ro/miscare ... tgeist/640
asta este partea a2a , am internetul blocat si nu gasesc partea 1a
http://www.damaideparte.ro/index.php/ze ... tului/519/

atentie la capcane.

nu trebuie si nu te obliga nimeni sa accepti

Sus

MesajScris: 04 Ian 2011, 09:29 
Neconectat

suntem pescari ....este inteligent sa lapidam 2 calugari dar sa nu militam impotriva importului setcilor monofilament...
sa plangem despre lipsa banilor in competitii dar sa nu ne cerem drepturile .
sa ducem acasa peste nevoile noastre si sa motivam ca asa fac toti.
sa acceptam indiguiri si desecari
etc....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma ung la suflet baietii aia care protesteaza prin benzinarii :lol: :lol: :lol: :lol:
sau poate este mai inteligent sa fim indoctrinati ca sa putem respinge un dumnezeu barbos si care sta pe un tron cu binoclul la ochi :lol: daca adi suciu are idee poate sa ne spuna daca a fost verificata vreodata fiscal patriarhia , sau macar vreo episcopie.?

Sus

MesajScris: 04 Ian 2011, 15:32 
Neconectat

Nitu V scrie:
ma intaresti in convingerea mea si-ti multumesc.

Cu placere dar ti-am zis din start ca nu urmaresc sa iti schimb parerile. :roll:

Sus

MesajScris: 04 Ian 2011, 19:11 
Neconectat

am intrat in libere :lol: :lol: :lol: yyyyyeeeeesssss :lol: :lol: :lol: tradu greere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stiinta lasata de capul ei
http://www.badpolitics.ro/o-amenintare- ... mentarius/
sau si mai bine aici....
http://www.ecolife.ro/articole/sanatate ... -2011.html

studiati...studiati ...si iar studiati.

Sus

MesajScris: 04 Ian 2011, 20:26 
Neconectat

http://www.psychologies.ro/Minte-si-cor ... oia-390166

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]