Gabriel Neamtu scrie:
Legal, pentru organizarea unei competitii sportive fara caracter oficial, trebuie sa detineti certificat de indentitate sportiva sau aveti prevazut in statutul propriu la scop si obiective. In atributiile federatiei sau autorizarea de catre aceasta, este necesara numai atunci cand se organizeaza competitii oficiale nationale si internationale pe teritoriul Romaniei, Campionat National, Mondial, Cupa Romaniei, Cupa Mondiala, Super Cupa Romaniei, etc. Daca in ong-ul dvs. scrie in statut ca puteti organiza concursuri si manevrati banii corect, cupa x sau campionatul y nu are nevoie de girul frps.
Intrebarea era daca acele concursuri apar ca fiind facute sub egida Federatiei sau chiar de catre Federatie. Ma gandesc ca aceea autorizatie cand este eliberata primeste un nr, deci se poate verifica.
Eu NU organizez/n-am organizat nimic, sunt pescar de duminica. Nu am/nu am avut ONG, club, asociatie, etc.
Acum mai bine de 10 ani, timp de vreo doua luni, am fost inscris intr-un club dar mi-am dat seama ca nu mi se potriveste si am renuntat. In schimb am o gramada de prieteni care au sau fac parte din cluburi/asociatii de pescari si mai discut cu ei (si) despre federatia lu' Popescu. Asa am si aflat ca unii ii cer autorizatie cand organizeaza concursuri.
Sunt printre primii critici la adresa lui Popescu (vezi Crapmania), cu siguranta NU as fi discutat cu el in caz ca organizam ceva