Acum , nici cu bucurie , nici cu tristete , cu simpla indiferenta , ma vad obligat sa aduc la cunostinta pescarilor o stare de fapt.
In urma numeroaselor procese intentate de APS Alba AJVPS-ului , dupa termene , infatisari , recursuri si tot ce se mai putea face , APS Alba a pierdut.Tot.De fiecare data.
Urmeaza partea tragi-comica.Cheltuielile de judecata solicitate de AJVPS sunt de 19.665,50 ron , castigate prin decizia 8445 si incheierea din 18.09.2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Surpriza , executorul angajat de AJVPS nu are ce executa , gasind 273,00 ron , "doua mese tip birou si un calculator, bunuri greu vandabile".
In aceasta situatie , AJVPS depune la Tribunalul Alba o
Cerere de Deschidere a Procedurii de Insolventa , urmand probabil ca instanta sa hotarasca ceea ce este firesc , falimentul , reorganizarea(desi nu vad ce ar reorganiza) , sau cine stie ce...
Postarea aceasta o fac pentru a cunoaste userii adevarul , pentru a se afla ca eu am avut dreptate , iar apsalba a invaluit site-urile de pescuit in perdele mari de fum...
Pentru tot ce am scris aici , sunt in posesia hartiilor care atesta spusele mele.
Deci , stimati pescari , luati aminte , ganditi bine si nu va lasati inselati de surlele , trambitele si trompetistii pe care-i auziti la toate colturile.Nu cred ca e necesar nici sa le aruncati cate-un banut in palaria intinsa...
Adica , am avut (din nou) dreptate!
Un sezon bun tuturor.