pandrei scrie:
I-mi pare rau ca pe acest site se pune in discutie situatia oricarui competitor. Mai ales ca vine din partea moderatorului. Acest om nu poate fi tras la raspundere de nimeni dintre noi. Nu avem dreptul sa fim judecatorii nimanui, chiar daca isi exprima parerea lui personala despre subiectele puse in discutie pe forum. Sa inteleg acest lucru ca pe acest site au voie sa comenteze si sa faca propuneri doar competitorii doriti de moderatori ? A inceput cenzura si limitarea la libera expunere a opiniei? Chiar nu mai conteaza parerea noastra in subiectele forumului?Chiar vreti sa impuneti politia cibernetica in oricine va este incomod?
Am fost de acord aproape intru totul in proiectele pe care le discutati ,dar nu sunt de acord sa fie un topic cu acest nume ,si sa fie pus la colt ca un copil mic cea gresit.
In mod civilizat se asteapta scuze pentru acest nenorocit de topic si se asteapta promisiunea ferma ca atacul la persoana sa nu mai aiba ce cauta pe acest forum.
Nu vreau sa supar pe nimeni dar asa ceva nu poate fi tolerat !
Eu eram curios daca mai concureaza si atat. In rest nu inteleg nimic din ce scrii. Ce cenzura? Petrisor incomod? Cu ce l-am pus l-a colt? Atac la persoana??????Nu inteleg care e problema ta. In plus Petrisor ne-a lamurit fara sa se supere si fara sa-l deranjeze topicul. Daca vrea Petrisor inchid topicul si gata, fiindca am primit raspunsul.
ps. eu imi permit de-astea cu Petrisor si el cu mine.