Da...model de scaun de stat jos in pu..a goala!.... ca daca ai ceva chiloti pe tine nu prea poti face uz de scobiturile alea !!!...cu cat chilotii mai mulati cu atat scobiturile mai nefolositoare...mai ales aia prelunga din fata!!!...
Dar macar poti sta ore in sir in asteptarea trasaturii fara sa-ti amorteasca momitele!!!...
Cand mi-am luat scaun de competitie mi s-a parut foarte interesant santul ala de pe mijloc...adica facut expre ptr chestia asta...si de fiecare data cand ma puneam jos ma aranjam ca intr-un ritual bine stabilit...exact ca gaina pe oua avand grija ca partile anatomice respective sa fie centrate exact pe degajarea cu pricina!!! ... asta pana mi-am luat si rubeziana!!... ca dupa ce mi-am tras cateva cotoare in boase am zis ca-mi trebuie suport rigid!! ( ca la Rive!!) ..ca sa evit surprizele...
Dar acu'serios: cica asa sunt facute seile de la bicicletele de concurs... ca daca le amortesc ciclistilor ouale le scade secretia de testosteron si prin urmare li se reduce capacitatea de efort si anduranta!!!!...