carnea este considerata un excitant asemanator cafelei . adica energie produsa in scurt timp , satietate , etc. despre alti excitanti si rolul lor asupra glandelor endocrine , nu vreau sa vorbesc. puteti citi singuri in prohibitie
, -,, alimentatia , medicamentul ideal ,, . despre faptul ca la origine noi nu am fost omnivori am 7 argumente .
-carnivorele au gheare cu cae isi prind prada , oamenii nu.
-carnivorele au canini si incisivi puternici , cu care sfasie iar dintii din fata sunt ascutiti dar nu au molari plati cu care sa o mestece ...la oameni este invers.
-carnivorele au tractul intestinal doar de 3 ori mai lung decat lungimea corpului, ceea ce faciliteaza evacuarea rapida a hranei . la oameni lungimea tractului este de 10 12 ori mai mare ceea ce duce la intrarea in putrefactie a carnii adica un tranzit de la 3-5 zile.
-stomacul carnivorelor secreta un acid gastric de 20 ori mai acid decat al oamenilor.
-glandele salivare ale carnivorelor nu predigera bolul alimentar .
-digestia este diferita ....
-saliva este acida la carnivore si alcalina la oameni.
concluzia este ca organismul nostru nu a avut timp sa se adapteze la noul mod de viata si de aici multe probleme deoarece noi nu concepem o zi fara carne.
greu de crezut ...
despre empatie ce sa mai spunem . ...