Uszkay Istvan scrie:
1) - Continuand "Campania de Promovare a Pescuitului Stationar de Competitie", asa cum am promis, a aparut (in nr.124/2012 a revistei Pescar Modern) articolul despre cea mai buna evolutie a unui pescar roman intr-o competitie de rang european, Iberian Master. Campionul "en-titre" al Romaniei, "Super-Benzar", merita toata consideratia noastra pentru rezultatul obtinut, iar maestrul Radu Prisacariu are meritul ca ne-a pus la dispozitie materialul publicat pe site-ul Energofish, pentru ca si cititorii revistei sa primesca cele mai pertinente detali tehnice de la acest "regal" al stationarului european. Deoarece revista apare bilunar, iar la incheierea concursului Iberian Master, nr.123/2012 din luna Martie era deja intrat in tipografie, am promis ca voi reveni cu acest articol in numarul urmator, ceeea ce s-a si intamplat.
2) - Celor care tanjesc dupa partidele de pescuit de pe "Balta-Ben" si "sparg gheata" in fiecare primavara la concursurile de pescuit stationar organizate de Ady Sebesten, am pregatit deasemenea un articol cu multe poze reprezentand o parte din protagonistii acestor concursuri (Alin Boldea, Eugen Baltac, Rancu Tiberiu, Tudor Bodocan, Ady Suciu sau Paul Ispas).
Lectura placuta!
de ce este 'super benzar'? o venit de pe planeta 'KRyPTON'?