Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 21:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rubeziana Colmic
MesajScris: 03 Dec 2013, 10:57 
Neconectat

dar cand ridicara cei de la Energo pungi de nada cu feederul (sau maciul, nu mai retin exact) pungi de nada cum a fost ? nu era ala ce mai bun bat :D :lol:

Sus

MesajScris: 03 Dec 2013, 18:58 
Neconectat

Cornel scrie:
dar cand ridicara cei de la Energo pungi de nada cu feederul (sau maciul, nu mai retin exact) pungi de nada cum a fost ? nu era ala ce mai bun bat :D :lol:

Eu am ridicat pungi de nada cu matchuri. Probabil sunteti gresit informat, dar nu am afirmat ca este cel mai bun batz, am demonstrat doar rezistentza anumitor lansete, atat si nimic mai mult.
La fel nu am afirmat despre rbs Colimc nimic denigrator, dar trebuie sa se tina cont ca este vorba de o rbs din categoria Margin, deci lungimi reduse, special destinate pentru fortza si rezistentza intr0un pescuit in apropierea malurilor si a diverselor structuri. Oricum, este total irelevanta ridicarea greutatilor cu o rbs, nu prea are relevanta in drill, dar in fine, ce stiu eu?

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 03 Dec 2013, 21:58 
Neconectat

La un moment dat apare si una de 13m. Dar in alt film. Cele mai multe sunt testate la 11,5m.

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 07:22 
Neconectat

pai reciteste postarile tale ! un misto la mare arta vis-a-vis de rbs Colmic, citez "Adevarul e ca nici eu nu-mi cumpar o rbs pana nu ridic minim o galeata cu vreo 2 kilograme in ea....." sau "Ale mele sunt probate, in conditii mult mai dificile decat o amarata de galeata cu niste nada in ea..."
eu tot ma mir cum poti compara joardele (imi place la max cuvantul asta spus de Nutzu ref la niste bete, nu dau nume :lol: ) alea de la Energo cu sculele de la Colmic :shock:
joardele alea nici macar nu sunt drepte ci strambe de parca pescuiesti dupa colt cu ele ! am invartit un feeder "varf de gama" in toate felurile, zeci de bucati si tot stramb era...ce dracu ... hai sa fim obiectivi !

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 12:05 
Neconectat

Eu cred ca ar trebui sa fii tu mai obiectiv,si rezolva neintelegerile tale pe mesaje private! ;)

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 12:28 
Neconectat

eu scriu unde doresc nu unde mi se spune ! cui nu-i convin postarile sa nu le citeasca !

Sus

MesajScris: 04 Dec 2013, 16:07 
Neconectat

Vad ca esti tare-n glanda,eu te-am rugat frumos! ;)

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 16:37 
Neconectat

Cornel scrie:
pai reciteste postarile tale ! un misto la mare arta vis-a-vis de rbs Colmic, citez "Adevarul e ca nici eu nu-mi cumpar o rbs pana nu ridic minim o galeata cu vreo 2 kilograme in ea....." sau "Ale mele sunt probate, in conditii mult mai dificile decat o amarata de galeata cu niste nada in ea..."
eu tot ma mir cum poti compara joardele (imi place la max cuvantul asta spus de Nutzu ref la niste bete, nu dau nume :lol: ) alea de la Energo cu sculele de la Colmic :shock:
joardele alea nici macar nu sunt drepte ci strambe de parca pescuiesti dupa colt cu ele ! am invartit un feeder "varf de gama" in toate felurile, zeci de bucati si tot stramb era...ce dracu ... hai sa fim obiectivi !

Am spus ca nu am denigrat nu ca nu am facut misto. Da, am facut misto, dar nu am denigrat. Daca aveti o problema cu sculele Energo, cea mai buna solutie este ignorarea lor si gata.
Nu am comparat nicio clip produsele Energo cu cele Colmic, Maver, Sensas sau orice alte firme.
Comparativ, eu am facut o gluma, o autoironie pe care probabil glukas si altii au inteles-o cand am spus ca eu imi testez rbs in conditii mult mai dificile. Dumneavoastra ati denigrat produsele Energo in ultimul hal si in cel mai josnic mod cu putintza.
Da, aveti libertate de exprimare, dar macar pastrati o decentza si da, aveti oproblema cu produsele energo, am inteles asa cum am inteles ca nu stiti sa faceti diferenta dintre un misto, o glumitza si denigrarea unui produs sau al unui brand.
Sincer sa fiu, nu ma mir deoarece sunteti doar un alt roman care denigreaza in loc sa ignore sau sa aduca argumente civilizate, si mai mult sunteti doar un pescar plictisit de frig si care interpreteaza totul aiurea fara sa gandeasca.
Toate cele bune, sarbatori fericite si cu parere de rau ca mi-am pierdut 5 minute pentru a posta tot ceea ce am postat.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 05 Dec 2013, 17:04 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Fac aceiasi treaba ;) ...pana la un anumit nivel :idea:

Cred ca d-nul Tica a fost cel mai obiectiv (diplomat), prin raspunsul dat, oricum si gama de preturi, comparativ este alta..si daca nu se posta off-topic nu apareau nici polemici...deci cei care au sau au folosit RUBEZIANA COLMIC, ceva pareri, sunteti multumiti?? :) ...restul e cancan! ;) Respect tuturor!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]