[url]Raspund celor care doresc sa fie implicati ![/url] Dar si celor interesati !!!
Doresc sa fiu contactat si pus in legatura cu cei care cunosc "materia", deoarece va trebui sa organizez citeva lucruri, care dupa mine sunt vitale pentru a reusi: - lacul 4 Sacel = este un lac pe care pot sa-l pun la dispozitia celor interesati-in exclusivitate- , pe lacul 3 destinat pescuitului la crap in regim C&R, se pot combina cele doua, fara a incurca "borcanele" ? Adica se ia peste sau nu se ia, nu putem gestiona 2 maniere de abordare, pe aceeasi locatie ?! Sau pescarii Dvs. elibereaza pestele ? Vorbim doar de membrii unei asociatii, care se cunosc bine intre ei si putem face o intelegere mai "consistenta" ? Daca da, ne vedem in luna aceasta (vin eu la voi), dau si o masa de peste aici si atunci veniti voi, dar incheiem o relatie pe baza de "protocol", prin care acordam facilitati reciproce (voi paziti balta de "neaveniti", purtati grija pentru ca balta sa progreseze de la luna la luna, de la sezon la sezon, iar eu port grija popularilor corespunzatoare si aplicarea unui sistem tarifar preferential, chiar si facilitati de cazare pe malul lacului (pe lacul 3 Sacel, in zona botului, spre padure, am inceput amenajarea unui drum de 2 km, ce urmeaza a fi definitivat in primavara, voi construi un pod de trecere peste deversorul digului, in asa fel, incit si cei fara jeep sa poata accede si construim 4 casute duble a 4 persoane, cu terasa acoperita, direct pe malul lacului, cu standuri amenajate si grup social, 2 cabine, cu dusuri etc, luminatie si incalzire cu panouri solare). -lacul 1 Alamor se deschide in primavara, pentru prima data, in regim controlat si supraveghiat 24/24, cu taxa de 50 lei si 4 casute duble, pe mal. Putem deschide pentru stationar si lavul 4 Alamor, dar avem nevoie de o primavara cara sa permita o pregatire a lacului (are citeva agataturi in larg, care trebuiesc scoase). Dar peste are suficient (pescuit f.putin doar in 2009).
In ceeace priveste efectivul de peste, vom discuta "pe fapte", ce trebuie sa fie in apa, va fi ! Cred ca ati auzit de ascensiunea lacului 3 Sacel la crap ! in 3 sezoane de munca, am organizat in 2009, ultima etapa a campionatului national de crap, in sumultan cu Livada, si am scos mai mult peste in 12 echipe calificate, decit Livada, Hobaia, Dirvari si Lates. Doar Tincabesti m-a batut ! Si am putut plasa balta si mai bine, daca era un concurs in care competitorii sa "traga" la rezultat si nu sa "traga" de coechipierii membrii ai unei asociatii, sau alta...!
Sacelul sau Mandra, sau ambele ! Eu ma apuc de treaba si voi ajunge unde trebuie. Eu nu promit prea multe, dar eu fac ! Daca ne "apucam" de treaba, astept de la voi consiliere de specialitate, in amenajare si populare! Avem forta si mijloacele de a reusi !
Astept sugestii si recomandari ! Doresc pe mail-ul indicat, numele si coordonatele de contact a celor care sunt in masura sa va reprezinte.
Cu toata stima, Michel D.
.
|