Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 05:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rog sfat achizitie bat + mulineta Match
MesajScris: 18 Ian 2013, 14:42 
Neconectat

stiu cativa indignati de rezultatele mele ! daca nu puteti dormi noaptea din cauza asta ....va rog sa ma scuzati , pe viitor imi voi revizui atitudinea !

Sus

MesajScris: 18 Ian 2013, 16:46 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
Sint convins ca rezultatele tale slabe nu au nici o legatura cu participarea si clasarea mea in clasamentul CPS , mai ales ca acolo punctez cu 6 concursuri , si tinind cont ca anul acesta voi participa numai la finala sint sigur ca CPS va fi cistigat de tine !

Rezultatele mele slabee....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am 5 concursuri anul acesta

1-campion national la feeder
2-vicacampion individual feeder
3-campion national cu echipa
4-locul 12 di 22 la campionatul mondial de feeder
5-finala A --in pom :lol:

...cred ca nu sunt asa slabe sau?daca nu am posibilitatea sa merg la mai multe concursuri ce sa fac....

ps-sa stai linistit ca ce am scris acolo a fost o glumita mica dar tu te cam aprinzi repede..oricum meriti felicitari pentru rezultatele tale si nu uita ca si norocul face parte din viata....nimeni nu-ti pune la indoiala valoarea stai linistit ;)

Sus

MesajScris: 19 Ian 2013, 01:41 
Neconectat

de preston carbonactive c-series sau excel ce parere aveti ? as dori sa stiu daca lea folosit careva dintre voi . mersi

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 12:00 
Neconectat

Ca lansete iti pot recomanda Perfect Mission Medium Carp Float (necunoscut in RO dar este un bat beton), Korum V2 (poate mai gasesti second hand), Walter Medium si Carp Float si bineinteles Preston (din asta am un Asaki model vechi si un Excel luat de la Adi, ambele sunt foarte bune).
La mulinete daca nu vrei batai de cap, iei o morisca buna gen Stradic frana fata sau....

Imagine

Acuma depinde si de bugetul tau!!!

Sus

MesajScris: 21 Ian 2013, 21:21 
Neconectat

mersi de raspuns , dar nu stiu , parca as incerca un preston dinasta c-series ...nu lam vazut live dar pare ok ...mar ajuta foarte mult daca as vorbi cu cineva care il are sau la folosit...mersi

Sus

MesajScris: 21 Ian 2013, 22:04 
Neconectat

eu folosesc un match Shimano Speedmaster 4.20m+Exage 3000 HSMRB(sincer aici ar fi loc de mai mult.......dar dupa fonduri) de vreo 2 ani si am tras grozav de ele fara probleme pana acum.Sincer le recomand fara ezitare

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 15:15 
Neconectat

Eu folosesc(intre altele) un Benzar extreme match cu mulineta Red Arc match si sunt multumit....

Sus

MesajScris: 24 Ian 2013, 23:57 
Neconectat

miam achizitionat un Maver Reactorlite 2 :D , inca mai astept ceva propuneri in legatura mulineta si batul de match ...mersi

Sus

MesajScris: 19 Feb 2013, 23:25 
Neconectat

Actiunea este light-mediu (pana la 15gr) .
Este o lanseta cu actiune parabolica si din acest punct de vedere este flexibila si se comporta foarte bine la capturile de talie mica. 500gr .... in sus.
Nu este neaparat o lanseta pentru peste f.mic = babusca, rosioara, caras mic, dar se decurca bine si in zona asta.
Poti lansa cu fire mai subtire - comparativ cu lansetele mai dure = fast.
Eu am un elit de 4.2m - si observatiile de mai sus se refera la acest model.

Sus

MesajScris: 20 Feb 2013, 15:02 
Neconectat

Eu folosesc niste mulinete mai vechi pe lansetele de match - Shimano Aero 3000 SI 3010 GTM.
Dar daca esti PERFECTIONIST si vizezi EXCLUSIV pesti de talie foarte mica (pana in 500 gr / silverfish) si vrei sa pescuiesti cu fire foarte subtiri (0,12 / 0,13mm pe mulineta) si wagglere pana in 6 grame te sfatuiesc sa te orientezi spre alta lanseta (ideal Drennan UltraLight sau ceva similar, eu folosesc pentru tipul de pescuit enuntat mai sus un Triana Microstar actiune 2-6 gr. si mi se pare o idee prea puternic).

In cazul in care vrei insa o lanseta de match cu un raport bun calitate pret si orientata spre finete mergi pe Benzar Elit, dar sfatul meu este sa o incerci / tii in mana inainte de a o cumpara
Si este bine sa incerci si modelul de 3,9m poate ti se potriveste mai bine.
De la Energo mai este o varianta interesanta: Classic Competition Match - daca vrei 3,9 m .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]