Florine las-o moale ca macaeee rau
mai pune un pic de modestie in ce spui . Plutele astea sint chiar calibrate ok , si daca citeai ce am scris , dar pe tine nu te-a interesat raspunsul ci numai vroiai un motiv de a aduce discuita aici , vedeai ca am scris ca : "greutatea talerelor + surubul + 1-2 g greutatea tijei si a bulbului " deci o pluta pe care scrie 14g are cam 16g .
Daca plutele tale s-ar apropia macar de calitatea astora , aici ma refer si la waglere si la plutele de rubeziana ar fii mare lucru . Daca iau 10 plute din ale tale de rubeziana pe care scrie acelasi gramaj , si le echilibrez nu pun pe doua aceeasi greutate de plumb
nici macar pe aproape . Pe waglere nici nu mai vorbesc 10 plute 10 greutati
La Exner in fabrica sint roboti care calibreaza bulbii exact la aceeasi dimensiune , si in cel mai trist caz poate sa difere densitatea lemnului , si nu la ochi cu smirghel pe strung
Fabrica de la Exner este o investitie de aproximativ 4 mil de euro din fonduri europene , cu citeva zeci de angajati , si tehnologie de ultima generatie .
Mai nou bagam de vina de dragul de a baga de vina ....nimic mu se compara cu ce fac eu , toata lumea e prosta , nu stie nimic , eu detin adevarul absolut ......mai cugeta putin , si repet mai pune putina modestie ca nu strica