Pescuit Stationar

Acum este 21 Noi 2024, 22:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: De ce nada Benzar ?
MesajScris: 19 Feb 2016, 20:30 
Neconectat

RaduDan scrie:
Folosim ca suntem saraci. :lol: :lol: :lol:
Dar serios acum eu cu Ice mix, cu mreana-scobar si multe altele nu am avut rezultate. Pe de alta parte sunt nade din gama cu care am avut mega rezultate la specii de pesti total opuse. Alternative sunt, mai ieftine si poate mai bune pe anumite ape..

deci nada Benzar pentru ca Maros?

e mai bine asa?

Sus

MesajScris: 19 Feb 2016, 20:52 
Neconectat

De ce sa banam? Fiecare are dreptul la gargara.....aaaa libera exprimare. :lol: :lol: :lol:
Foloseam, da, dar nu mai folosesc, e bine asa?
Sa nu exageram, folosesc maros, benzar, sensas, tubertini, van den eynde. Folosesc ceea ce imi aduce rezultate. E bine asa?

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 19 Feb 2016, 20:59 
Neconectat

Haideti sa nu cadem in ipocrizie. Toata lumea pescuieste cu ceea ce functioneaza si nu cu un singur brand. Nu cred ca exista pescar de competitie sau nu din Romania care sa pescuiasca exclusiv cu produsele unui singur brand. Deci incercati sa lasati ipocrizia si acceptati realitatea. Pescuim cu ce ne permitem, pescuim cu ce functioneaza daca avem bani sau cu ce ni se impune daca.... Daca se pune problema asa. ;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 19 Feb 2016, 23:03 
Neconectat

Ce bine suna... Haideti sa nu mai fim ipocriti... Curve ieftine cu iz moralist...

Sus

MesajScris: 20 Feb 2016, 07:41 
Neconectat

subiectul asta al nadelor pare unul tabu, cel putin pe acest forum, dar pana la urma e buna libera exprimare mai ales ca pe multi pescari incepatori intereseaza subiectul nadelor si oricum toti experimenteaza cu cele mai diverse nade, nu cred ca e vorba de reclama sau antireclama cat mai degraba de informare, de idei, mai ales ca pescarii sunt persoane inteligente care nu pun botu' usor, de regula pestii pun botu' , dar oricum pescarii cu experienta se pare sunt reticenti in a da din secrete, combinatii, proportii de nade, etc, desi despre metode, tehnici se poate discuta despre nade ba, asa ca mie unul nu-mi ramane decat sa experimentez in continuare cu benzar, maros, ... ( in niciun caz magic :lol: ) si discut doar pe maluri
fir intins :D

Sus

MesajScris: 20 Feb 2016, 08:17 
Neconectat

Tocmai, acesta este unul din motive:
- de ce sa aleg: Maros, Cukk, Dovit, Lantos, Holdorado, Jaxon in defavoarea Benzar ?
- sau de ce sa dau mai multi bani pe Sensas, Trabuco, Van den Eynde, cand Benzar face acelasi lucru ?

Sus

MesajScris: 01 Mar 2016, 11:30 
Neconectat

rcorbu scrie:
Tocmai, acesta este unul din motive:
- de ce sa aleg: Maros, Cukk, Dovit, Lantos, Holdorado, Jaxon in defavoarea Benzar ?
- sau de ce sa dau mai multi bani pe Sensas, Trabuco, Van den Eynde, cand Benzar face acelasi lucru ?

Pana cand nu vei testa singurel toate brand-urile scrise mai sus , nu vei putea intelege " de ce una si nu alta ? " , " cand una in detrimentul alteia ? " .
Tine cont ca nu exista nada perfecta ( din toate punctele de vedere) , exista doar nada potrivita la locul si timpul potrivit.

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 01 Mar 2016, 21:23 
Neconectat

Subscriu si eu la cele spuse de Catalin. Deci
Citat:
nu exista nada perfecta ( din toate punctele de vedere) , exista doar nada potrivita la locul si timpul potrivit.

Sus

MesajScris: 02 Mar 2016, 11:36 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Subscriu si eu la cele spuse de Catalin. Deci
Citat:
nu exista nada perfecta ( din toate punctele de vedere) , exista doar nada potrivita la locul si timpul potrivit.

Aici cam vreau sda va contrazic: pentru locul si timpul perfect exista o gama de cateva produse, nu exista sa mearga Sensas si Van den Eynde sa nu fie buna, asta tine de maestria celui care pescuieste si care stie ce merge in acel loc si in acel timp.

Sus

MesajScris: 02 Mar 2016, 17:07 
Neconectat
Moderator global

alexandru alanei scrie:
subiectul asta al nadelor pare unul tabu, cel putin pe acest forum, dar pana la urma e buna libera exprimare mai ales ca pe multi pescari incepatori intereseaza subiectul nadelor si oricum toti experimenteaza cu cele mai diverse nade, nu cred ca e vorba de reclama sau antireclama cat mai degraba de informare, de idei, mai ales ca pescarii sunt persoane inteligente care nu pun botu' usor, de regula pestii pun botu' , dar oricum pescarii cu experienta se pare sunt reticenti in a da din secrete, combinatii, proportii de nade, etc, desi despre metode, tehnici se poate discuta despre nade ba, asa ca mie unul nu-mi ramane decat sa experimentez in continuare cu benzar, maros, ... ( in niciun caz magic :lol: ) si discut doar pe maluri
fir intins :D

crede-ti voi ca este tabu , eu nu am ascuns niciodata nada care am folosit-o , nu m-am trezit dimineata cu o ora inaintea tuturor la concursuri sa-mi fac nada ca sa nu ma vada nimeni :lol: :lol: :lol: , mai mult o fac de seara in mijlocul parcarii in vazul tuturor , am spus la toti care m-am intrebat adevarul referitor la ce nada am folosit la un moment dat , fapte care pot fii confirmate de multi de pe aici .
Ca sa nu va mai bate-ti capul cu problema asta , pot sa va spun ca toate nadele insirate de voi mai sus sunt BUNE , NU EXISTA DIFERENTE SUBSTANTIALE INTRE ELE , problema este cum , cat si din care sa folosesti sau mai ales cand sa NU folosesti nada . Cel mai important ingredient din ORICE nada este NADA VIE (sau moarta dupa caz ) asta chiar conteza sa stii sa o folosesti si mai ales sa stii cand sa o folosesti FARA NADA (FAINURI) sau cu foarte putina nada .
Ca si o concluzie va spun ca in ultimii 10 ani de pescuit si de concursuri NICIODATA nu am trait cu impresia ca am pierdut un concurs din cauza nadei fainoase folosite dar nici nu am trait nici o clipa cu o falsa impresie ca am castigat vreunul datorita gasirii formulei magice de nada , EXCLUS . Ultimul lucru la care ma gandesc cand abordez un concurs , o pista noua , este NADA . Sunt infinit mai multe alte lucruri importante de descoperit ca sa prinzi mai mult peste cum ar fii locul unde stau (in larg sau in mal ) adancimea unde mananca natural ( care se cauta , paradoxal , fara nada :lol: ) cat sunt de reticenti la carlige sau fire , etc
Cu cat o sa va convingeti mai repede , de ce v-am spus mai sus, respectiv ca nada nu are importanta , cu atat ve-ti deveni mai repede experimentati in ale pescuitului .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]