Pescuit Stationar

Acum este 21 Noi 2024, 23:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rog sfat achizitie bat + mulineta Match
MesajScris: 21 Feb 2013, 21:26 
Neconectat

In cazul asta iti recomand : Classic Competition Match sau Elit-ul (in ordinea asta), daca vrei sa utilizezi wagglere mai mari de 10/12 grame mergi pe elit- cu toate ca eu nu le vad rostul in raport cu marimea pestilor cautati.
3,9 m este o lungime foarte buna pentru pescuit in zona 30-35m , zona asta este cea mai productiva pentru pescuitul la match, adica ai inca suficienta precizie la naditul cu prastia, si aici ma refer la pescuitul de placere. Peste aceasta distanta nadirea, urmarirea antenei (wagglerul), inteparea devin problematice si cred ca mai degraba a-si incerca pescuitul la feeder.
In legatura cu achizitia - poti urmari forumul la sectiunea publicitate si poate prinzi o lanseta buna la un pret foarte bun.

Sus

MesajScris: 22 Sep 2015, 10:37 
Neconectat

Ce parere aveti despre Daiwa TD Advantage 4,20/5-25 g? Cu ce mulineta s-ar potrivi?

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 10:39 
Neconectat

Apropo...pe langa faptul ca am inteles ca mulineta pentru match ar fi bine sa aiba tamburul mai mare...cam marimea 4000 de la Daiwa...sa aiba un raport de recuperare mai mare...de la un 4, ceva-spre 5 in sus...care ar mai fi caracteristicile pe care sa le urmaresc...pentru o mulineta optima...si durabila...nu neaparat greutatea...nu ma atrag materialele noi...tot pe metal pun baza...integral...:)...inca ceva...sunt multe discutii...frana in fata...sau in spate...majoritatea sunt cu frana in fata...si poti controla si tamburul cu mana...mai accesibila...deci...ce parere aveti?

Ma intereseaza si cateva recomandari de mulineta...:)...integral metalica...deja am Match Winner 3012D QDA si 4012 QDA si 2 Ryobi Zauber 4000...:)...pentru feeder...inca n-am apucat sa le folosesc...:)...de asemenea...si cateva recomandari de lanseta...
Presupun ca va fi nevoie de 2 echipamente complete(lanseta+mulineta), unul pentru pesti mici spre medii, al doilea pentru medii-mari!?

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 11:29 
Neconectat

In alta ordine de idei, incercand si cu varga pe Dunare...ma intreb daca nu este necesar, ca si pentru feeder, de.un echipament mai rezonabil...mai putin pretentios...pentru conditii mai grele...dupa cum pentru feeder vreau sa iau doua lansete Spro Pellet Feeder 3,90-4,20 m...la fel si pentru match...ma gandesc la ceva in acelasi sens...!? Ce sugestii exista?

P.S. Am.ajuns pana la pagina 12...cautand un topic despre echipamentele pentru match...fara suparare...nu ar fi mai comod sa se imparta putin forum-ul in cateva sectiuni? Eu am rabdare...si sunt interesat sa caut...dar pentru multi...ca sa nu mai deschida subiecte asemanatoare...si inca ceva...nu merge motorul de cautare a subiectelor dupa reper...am tot incercat...si...nimic...sper ca nu supar pe nimeni cu aceste precizari...sunt facute intr-un sens constructiv...nu ca reprosuri...:)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 19:14 
Neconectat

Salut! Motorul de cautare nu functioneaza, si din cate stiu eu, de cand m-am inscris pe forum nu a functionat niciodata. Stiu ca au fost tentative sa-l faca functional, dar nu s-a reusit. Mai multe poate sa-ti spuna cineva din staff.. ;) Cat despre mulineta de match,cred ca te descurci foarte bine cu Ryobi Zauber 4000, ca sa nu-ti mai cumperi alta. Un 3000(3012-tambur mai putin adanc) de la Daiwa este arhisuficient, marimea 4000 este prea mare, dar poti sa mai astepti si alte pareri.. ;) Eventual vezi cum te intelegi pe match cu Zauber 4000, sau Dawa 3012, pe care le ai deja, si daca nu iti place ansamblul iei o alta mulineta putin mai mica, si implicit mai usoara! :), de exemplu un 2508 de la Daiwa...dar repet ,vezi intai cum te intelegi cu cele pe care le ai deja. ;)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 19:45 
Neconectat

dodost scrie:
Salut! Motorul de cautare nu functioneaza, si din cate stiu eu, de cand m-am inscris pe forum nu a functionat niciodata. Stiu ca au fost tentative sa-l faca functional, dar nu s-a reusit. Mai multe poate sa-ti spuna cineva din staff.. ;) Cat despre mulineta de match,cred ca te descurci foarte bine cu Ryobi Zauber 4000, ca sa nu-ti mai cumperi alta. Un 3000(3012-tambur mai putin adanc) de la Daiwa este arhisuficient, marimea 4000 este prea mare, dar poti sa mai astepti si alte pareri.. ;) Eventual vezi cum te intelegi pe match cu Zauber 4000, sau Dawa 3012, pe care le ai deja, si daca nu iti place ansamblul iei o alta mulineta putin mai mica, si implicit mai usoara! :), de exemplu un 2508 de la Daiwa...dar repet ,vezi intai cum te intelegi cu cele pe care le ai deja. ;)

Am mai pus ochii pe o TD Advantage 2500A...buna mulineta...pentru match-ul meu...:)...tot TD...lanseta...
Dar referitor la o lanseta mai de tavaleala...pentru Dunare si conditii vitrege?

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 19:51 
Neconectat

Da, TD Advantage 2500A e o mulineta buna, referitor la o lanseta mai de tavaleala, nu stiu ce sa-ti spun... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 20:12 
Neconectat

In legatura cu manivela...e mai buna o manivela dubla, cu care se recupereaza repede si mai echilibrat, sau una simpla? Si dilema legata de frana, in fata, sau in spate...:)...!? Parca m-ar convinge tot frana in fata... :)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 20:16 
Neconectat

Personal, nu-mi plac mulinetele cu manivela dubla, dar altora le plac...cat despre frana...fata clar, discurile de frana la cele cu frana fata sunt mult mai mari, si implicit frana este mai fina, mai rezistenta si mai durabila...parerea mea! ;)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2015, 22:11 
Neconectat

Am doua mulinete cu manivela dubla, in afara de multiplicatoare...:)...o Stella Millennium 2500SS si Match Winner-ul 3012D, pe prima nu o folosesc, fiind trasa pe dreapta, in colectie, pe a doua, abia astept sa o "dau" la apa...deci, nici eu nu am folosit pana acum cu manivela dubla...cat despre frana in fata...argumentele sunt pentru ea...:)...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]