rcorbu scrie:
Si revenind la produsele Domnului Benzar, care mai sunt parerile dumneavoastra Domnilor ?
RaduDan vad ca in continuare folosesti produsele Benzar, chiar daca esti independent, sa inteleg ca ceva te-a determinat sa o faci, si nu cred ca ai folosii produse de o calitate indoielnica !
lasa-l pe Radu Dan , ca nu se pune , aici vorbim cu pescari nu cu prietenii lor ......scriitorii
ca sa fii credibil in ceea ce spui trebuie sa dovedesti cu rezultate personale nu cu ceea ce ai auzit sau vazut la altii
.
si acum sa fiu mai explicit in ce am scris mai sus :
@Zsolt
poate m-am exprimat gresit , nada nu conteaza atat de mult in ecuatia unui pescuit , are si ea rolul ei dar sunt alte lucruri care fac diferenta mult mai mult .
@Bogdan
intradevar nu am folosit nade proaste , dar nici aici nu vorbim de nade proaste , am spus ca dintre toate nadele enumerate mai sus( care nu e niciuna slaba ) nu exista diferente substantiale care sa le difere una de alta . Legat de informatii , nu este greu sa le obtii , avand in vedere ca raspundem aici la intrebari puse de pescari care in principal pescuiesc de placere pe locatii care sunt relativ "in jurul casei " iar pe o locatie de genul asta nu e greu sa culegi informatii de la localnici . Mai mult , dupa primele partide de pescuit , nici nu mai ai nevoie de ele , pentru ca iti formezi propria parere .
De ce sa folosesti nada Benzar ?? simplu , din mai multe considerente :
- este o nada foarte buna care se ridica la nivelul calitativ al ORICAREI nade din afara , si sa nu credeti ca e reclama , este adevar .
- este ieftina comparativ cu alte nade de aceeasi calitate , avand si ea diferite categorii de calitate , de la nadele de baza pana la nadele de competitie , depinde de ce vrei sa alegi dar sa nu uiti sa o compari cu aceeasi categorie de la o alta nada . Eu nu as arunca banii pe alte nade nade scumpe cand am aceeasi calitate la un pret rezonabil .
- acopera o gama foarte variata , si daca m-am obisnuit cu un tip de nada , nu risc sa nu-l mai gasesc la urmatoarea partida de pescuit , fiind la discretie in aproape orice magazin .
- nu in ultimul rand este un produs romanesc
( sau nu
???) si eu merg pe principiul incurajarii producatorilor romani . La fel am facut si cu plutele Pandy , de catva ani folosesc plute doar de la el , rar cand folosesc altceva .
Personal folosesc nade din toate gamele , in principal am folosit si folosesc si in continuare gama Trabucco pentru ca am colaborat si am ramas prieten cu Gigi Moroiu , dar folosesc la fel de bine si Marox Mix si Benzar .