Pescuit Stationar

Acum este 21 Noi 2024, 20:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 72 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stationar la Sacel si Mandra-Sibiu
MesajScris: 14 Noi 2009, 14:07 
Neconectat

@ Dl. Michel D.
Am vazut un anunt pe un alt forum care suna cam asa "Pentru cei interesati sa faca populari cu platica de Sarulesti (300gr-2kg/buc) acum este momentul!

2 lei +tva kg de peste viu

pentru detalii sunati la: 0767 807 714 ( Dl. Taica)"

sau aici

http://forum.lapescuit.net/viewtopic.php?t=8193

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 14 Noi 2009, 15:35 
Neconectat

pare rezonabil si cred ca merita daca se gaseste o metoda de transport care sa scada mortalitatea pestelui in timpul transportului :P

Sus

MesajScris: 14 Noi 2009, 15:41 
Neconectat

la vremea asta n-ar trebui sa moara nimic, maxim cateva exemplare ;)

Sus

MesajScris: 14 Noi 2009, 16:12 
Neconectat

Si in plus o platica de 300 de grame, prinsa are sanse mai mari sa supravietuiasca in juvelnic in timpul unui concurs, decat o frunzulita de cateva grame...Am vazut de multe ori pe Varsolt platicute mici de tot, care prinse si eliberate imediat isi reveneau cu greu.

The more I practice the luckier i get!

Sus

Subiectul mesajului: ACHIZITIE PLATICA PENTRU SACEL
MesajScris: 14 Noi 2009, 16:44 
Neconectat

S-a luat de ieri legatura telefonica cu ofertantii din zona.

Pretul pentru pestele de consum, este cel indicat in oferta, corect !

Daca insa vorbim de peste destinat pescuitului sportiv, lucruruile stau "nitel" altfel. Pretul este mai mare (ca el trebuie sa traiasca, deci cere o atentie mai mare la manipulare) iar transportul... este o problema. Deocamdata, din motive usor de inteles, vor desface peste local. Daca ramine nevindut, sau stiu eu mai ce, vom fi anuntati !

Suntem in negocieri deocamdata. Dar adus acasa va fi sigur mai mult decit triplu ! Dar si asa e bine ! La marimea asta, nu gasim in tara, una-doua !

Mai ramine optiunea Ungaria, asteptam oferte din diferite parti.

Va tinem la curent in orice caz !

Michel D., administrator balti.

Sus

MesajScris: 14 Noi 2009, 18:30 
Neconectat
Moderator global

Axati-va pe exemplare mature , reproducatori , care sunt mai usor de manipulat... ;) Plus ca au platica acolo , cata frunza si iarba , vor sa scape de ea.... Aveti insa grija la negocieri , sunt cam mitici... :lol:

Sus

Subiectul mesajului: ACHIZITIE PLATICA PENTRU SACEL
MesajScris: 14 Noi 2009, 19:14 
Neconectat

Trebuie sa recunosc, ca felul lor de a negocia, nu-mi suride, de la inceput. Se anunta un pret, dupa aceea apare unul mai mic. Cind suni, sunt cereri f.f.mari. Cind incepe discutia de pret (fiind si publicat), este vorba de peste destinat consumului...! Ca pentru pescuit sportiv, se impune o grija mai mare la manipulare...etc. Deci mai scump ! (cit vreti sa oferiti...?)

Dar nici aceasta nu este problema cea mai majora. Este vorba de carantina care se impune unui peste adus din alta parte !

Cum se realizeaza acest lucru, unde si cit dureaza si pe riscul (costul) cui...?

Cred ca optiunea Ungaria, ramine cea mai seriosa ! Si in aprilie si mai 2009, am adus peste din Ungaria, crap si somn. Nu am avut nici o problema, dar nici una ! Mortalitate 0 (zero) !!! Isi merita banii !

Sus

MesajScris: 15 Noi 2009, 18:58 
Neconectat

Am luat legatura cu cei de la Sarulesti .
Dar din punctul meu de vedere platica pe care o ofera nu esta propice pentru populare deoarece este recoltata cu SETCA si toate bucatile sunt ranite de ochiurile de la setca .
De fapt ei au si specificat ca este pentru consum .

Sus

Subiectul mesajului: Achizitie platica ptr.Sacel
MesajScris: 15 Noi 2009, 19:33 
Neconectat

Ceva nou pentru mine ! Un domn de acolo, probabil gestionarul, mi-a relatat, chiar cu lux de amanunte, ca ei au un sistem rapid de golire, dupa care urmeaza popularea cu sturioni ...! Nu era vorba de nici un fel de SETCA ! Si cind aduni tone de platica la setca ? Ca noi vorbim despre tone de platica. Eu chiar am suplimentat comanda initiala, de la 3 tone la 5 tone. Poate ca in acest fel devine si pentru ei mai atractiv ...!

Oricum am primit deja mai multe oferte din Ungaria. Cind ne intilnim le discutam (paleta de marimi trebuie bine negociata).
Mai scump dar mai sigur ! Fara figuri si surprize !

Sus

MesajScris: 20 Noi 2009, 12:36 
Neconectat

Felicitari logitax pentru initiativa ,ar fi binevenita o pista buna de competiti si aici in zona noastra ,detalile cred ca l-ai discutat cu baieti in ce priveste popularea trebuie sa die cita mai multe speci , daca o sa reusiti sa faceti treaba asta sunteti cei mai tari din Ardeal :!: :!:
Atunci poate o sa ma apuc si eu din nou de competitii pentru ca asta a fost un motiv pentru care m-am lasat lipsa pistelor de concurs

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 72 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]